TİMBİR Genel Başkan Yardımcısı ve Dijital Medya Yayıncılar Derneği (DMYD) Başkanı Serap Ülkü Özdemir ile DMYD Başkan Yardımcısı ve MTürk TV Genel Başkan Yardımcısı Serdar Cemal Süzeroğlu, M.Ç.A. Hukuk Bürosu Kurucusu, geçmiş dönem Fethiye AK Parti İlçe Başkanı Av. Murat Çağlar Ayıkol’u yeni ofisinde ziyaret etti.
M.Ç.A. Hukuk Bürosu, kurucusu Av. Murat Çağlar Ayıkol öncülüğünde yeni ofisinde hizmet vermeye başladı. Yeni ofisin açılışı dolayısıyla MTürk TV ve Fethiye Türk Gazetesi adına gerçekleştirilen ziyarette, hukuk ve medya alanlarında kurumsal yapıların önemi ve mesleki etik konuları ele alındı.
Ziyarette, geçmiş dönem Fethiye AK Parti İlçe Başkanı olan Av. Ayıkol’un yeni ofisinin hayırlı olması temennisinde bulunulurken, karşılıklı iyi dilekler paylaşıldı.
Modern ve kurumsal yapısıyla dikkat çeken yeni ofisin, bölgeye ve hukuk camiasına katkı sunması bekleniyor.
#Fethiye #MuratÇağlarAyıkol #MCAHukukBürosu #MTürkTV #DMYD #TİMBİR #SerapÜlküÖzdemir #SerdarCemalSüzeroğlu #Hukuk #Medya #KurumsalYapı #YerelHaberler





































