FETHİYE
Giriş Tarihi : 22-12-2025 22:40

KAMİL MUTLU DEMİRTAŞ SANAYİ ESNAFI İLE BİR ARAYA GELDİ 

KAMİL MUTLU DEMİRTAŞ SANAYİ ESNAFI İLE BİR ARAYA GELDİ 

KAMİL MUTLU DEMİRTAŞ SANAYİ ESNAFI İLE BİR ARAYA GELDİ 

Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş, Fethiye Sanayi Sitesi esnafları tarafından düzenlenen “Bereketli Kahvaltı Programına” konuk oldu. Samimi bir ortamda gerçekleşen programda esnaflarla bir araya gelen Demirtaş, sanayi esnafının talep ve beklentilerini dinledi.

 Program boyunca sanayi sitesinde faaliyet gösteren esnaflarla sohbet eden Kamil Mutlu Demirtaş, esnafın birlik ve beraberliğinin önemine dikkat çekti. Kahvaltı organizasyonunun, esnaf dayanışmasının güzel bir örneği olduğunu ifade eden Demirtaş, bu tür buluşmaların sorunların yerinde tespiti ve çözüm yollarının ortak akılla belirlenmesi açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. Demirtaş, kendilerini davet ederek misafirperverlik gösteren sanayi esnaflarına teşekkür ederek, “Bu anlamlı programı düzenleyen ve bizleri davet etme nezaketi gösteren tüm esnaflarımıza can-ı gönülden teşekkür ediyorum.

Esnafımızın her zaman yanında olmaya, sorunlarını dinlemeye ve çözüm üretmeye devam edeceğiz” dedi. Programda esnafların yaşadığı ekonomik sıkıntılar, artan maliyetler ve sanayi sitesine yönelik beklentiler de gündeme gelirken, Demirtaş başkan adaylığı sürecinde esnaf odasının daha aktif ve çözüm odaklı bir yapıya kavuşması için çalışacaklarını dile getirdi. Kahvaltı programı, karşılıklı iyi dileklerin paylaşılmasının ardından sona erdi. Kamil Mutlu Demirtaş, tüm esnaflara hayırlı cumalar ve bol kazançlar temennisinde bulunarak sanayi sitesinden ayrıldı.

#FethiyeEsnafVeSanatkarlarOdası #KamilMutluDemirtaş #FethiyeSanayiSitesi #EsnafKahvaltısı #BereketliKahvaltı #EsnafDayanışması #SanayiEsnafı #FethiyeEsnafı #EsnafZiyareti #OdaSeçimleri #BaşkanAdayı #YerelSiyaset #FethiyeGündem #MuğlaHaber #YerelHaber #GüncelHaber #GoogleNews #GoogleDiscover

AdminAdmin