FETHİYE
Giriş Tarihi : 12-09-2025 09:26

Fethiye’den Milli Takıma Bir Yıldız Daha

Fethiye’den Milli Takıma Bir Yıldız Daha

 

Türkiye Kürek Federasyonu tarafından 30 Ağustos’ta Sinop’ta düzenlenen Kürek Milli Takımı seçmelerinde üstün bir performans sergileyen Amiral Spor Kulübü sporcusu Hilal Turhan, Milli Takıma seçildi.

Milli sporcu Hilal Turhan ve Kulüp Başkanı Alper Aydın, başarılarının ardından Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit’i ziyaret etti.

Kulüp Başkanı Alper Aydın yaptığı açıklamada, “Amiral Spor Kulübü olarak en büyük hedefimiz sporcularımıza doğru imkânlar sağlayarak onların milli formayı giymesine vesile olmaktı. Bugün sporcumuz Hilal Turhan’ın Milli Takıma seçilmesiyle bu hayalimiz gerçekleşti. Hilal’in azmi, disiplinli çalışması ve kürek sporuna olan sevgisi bu başarının anahtarıdır. Kendisiyle gurur duyuyor, Milli Takım’da ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz. Bu başarı kulübümüz ve tüm Fethiye için büyük bir gurur kaynağıdır.” dedi.

Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit ise, “İlçemizde sporun her dalında hem nitelikli sporcu hem de sayısal anlamda üst seviyeleri zorluyoruz. Hilal kızımızı da canı gönülden tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

 

AdminAdmin