Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nda düzenlenen devir teslim töreniyle, başkanlık görevini Kamil Mutlu Demirtaş, uzun yıllar oda başkanlığı görevini yürüten Mehmet Soydemir’den devraldı. Tören, oda üyeleri ve davetlilerin katılımıyla gerçekleşti.

Soydemir: “Bu Odaya 20 Yıllık Emeğim Var”
Görevini devreden Mehmet Soydemir, konuşmasında 20 yıllık başkanlık sürecinde esnaf ve sanatkârlar için önemli projelere imza attıklarını belirtti. Özellikle eğitim ve sağlık alanındaki çalışmalara dikkat çeken Soydemir, Fethiye’de esnaf çocuklarının başka illere gitmeden eğitim alabilmesini sağladıklarını ifade etti.
Soydemir, görev süresince yapılan hizmetlerin arkasında durduğunu belirterek, seçim sürecinde yaşanan bazı gelişmeler nedeniyle üzüntü duyduğunu dile getirdi. Buna rağmen yeni yönetime başarılar dileyerek, esnafın iradesine her zaman saygı duyduğunu vurguladı.
Demirtaş: “Bu Oda 6 Bin Esnafın Evidir”
Görevi devralan Başkan Kamil Mutlu Demirtaş ise konuşmasında, Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası’na bugüne kadar emeği geçen tüm başkanlara teşekkür etti. Özellikle Mehmet Soydemir’in 20 yıllık hizmetine vurgu yapan Demirtaş, “Bu oda kimsenin şahsi yeri değil, 6 bin esnafımızın ortak evidir” dedi.
Oda kapılarının herkese açık olacağını belirten Demirtaş, birlik ve beraberlik mesajı vererek, geçmişten gelen bilgi ve tecrübelerden faydalanmaya devam edeceklerini ifade etti. Yaşanan bazı yanlış anlaşılmaların geride bırakılması gerektiğini vurgulayan Demirtaş, yeni dönemde esnafın sorunlarına çözüm odaklı bir anlayışla yaklaşacaklarını söyledi.





































