MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi.
MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi.
ÇAMELİTÜRK

ÇAMELİ BELEDİYE BAŞKANI ARSLAN’DAN İKAMETGÂH ÇAĞRISI

ÇAMELİ BELEDİYE BAŞKANI ARSLAN’DAN İKAMETGÂH ÇAĞRISI
Paylaş:

ÇAMELİ BELEDİYE BAŞKANI ARSLAN’DAN İKAMETGÂH ÇAĞRISI

Her geçen gün büyüyen, gelişen ve dönüşen Çameli’mizin daha fazla Gelişmesi ve Çameli Belediyemizin daha fazla hizmet sunabilmesi için var olan nüfusun arttırılmasına yönelik, ilçede ikamet etmesine rağmen, İkametgâhları  başka il ve ilçelerinde olan Esnaf, Öğrenci memur ve işçi kardeşlerimizden mağduriyet yaşamamaları için ikametgâhlarının yaşadığı ilçede olmasına özen göstermeleri gerektiğini dile getirdi.

İLÇEMİZİ EL ELE VEREREK BÜYÜTELİM

Başkan Arslan “Bilindiği üzere belediyemizin en büyük gelir kaynağı İller Bankası’ndan aldığı paydır. Bu da şehrimizde resmi olarak ikamet edenlerin sayısına göre belirlenmektedir. Belediyemizin İller Bankası’ndan alacak olduğu payın artması, hizmet kalitemizin artması anlamına gelmektedir. Şehrimizi sizlerin gösterdiği katkılarla daha da modernleştireceğiz. Vatandaşlarımızın ikametgahlarını İlçemize  aldırmaları şehrimiz için büyük önem taşıyor. Alınan her ikametgah; İlçemizin  gelişimi ve vatandaşlarımıza sunduğumuz hizmetlerin kalitesinin artışına katkı sağlayacaktır. Bu konuda Çameli’nde  yaşayan tüm vatandaşlarımızın gerekli hassasiyet ve özeni göstereceğine inanıyorum . İkametgâhlarınızı e-Devlet üzerinden alabilirsiniz.

Bu haber MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi. tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ÇAMELİTÜRK Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.