ÇAMELİTÜRK
Giriş Tarihi : 20-01-2023 10:15

ÇAMELİ İLÇE STADYUMU YENİ SEZONA HAZIR

ÇAMELİ İLÇE STADYUMU YENİ SEZONA HAZIR

Çameli İlçe Stadyumu yeniledi. Amatör Lig’de mücadele eden Çameli Belediyespor  ve diğer spor karşılaşmaları ve etkinliklerin yapıldığı  yapan saha, Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ın öncülüğünde Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilatı Destekleri  ile  profesyonel kulüplerin statlarını aratmayan bir görünüme kavuştu.
FUTBOLUN GERÇEK EMEKÇİLERİ AMATÖRLER
Spora ve Sporcuya Önem verdiklerini hatırlatan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan İlçemizde Gençlerimize ve Spora Önem veriyoruz bunun getirdiği sorumlulukla İlçe Stadyumu yeni sezona hazır hale getirdik.
ÇAMELİ BELEDİYESPOR KENDİ EVİNDE OYNAYACAK
Futbol severlerin daha konforlu bir ortamda maç izleyebilmesi için Bazı çalışmalar gerçekleştirdik  Soyunma odalarını hakem odalarını Yeniledik,Yedek Kulubüleri ve Saha Çimlerini sentetik hale getirdik .  Futbolun gerçek emekçileri  herşeyin en iyisini hakediyor. Bu anlayışla İlçe Stadyumunu  sporcular ve sporseverler için daha modern hale getirdik. Spor ve sporcu İlçesi Çameli’mize  yakışan budur.Çameli Belediyesporumuza  ve Amatör Futbol Ligi’nde ilimizi temsil edecek olan takımlarımıza başarılar diliyorum.” dedi.
NİCE ZAFERLER BİZLERİ BEKLİYOR
Çameli Belediyespor Başkanı İdris Öz 2022 Yılında Tüm Maçlarımızı ilçe dışında oynadık taraftarlarımız  kendi sahamızdaki maçları özledi bundan sonra iç maçlarda ev sahipliği yapıcaz   Stadımız TFF’nin öngördüğü şartlara uygun hale getirildi ve çok şükür  2023 Sezonunda Stadımız  taraftarının huzuruna çıkıyor. Yenilenmiş yüzü ile bambaşka bir İlçe Stadyumumuz  bizleri bekliyor. Bence 1. Lig kriterlerinin de üzerinde bir stadyum oldu.
STADIN ZEMİNİ GÖRÜLMEYE DEĞER
Çameli’mizin  marka değeri her geçen yükseliyor. Nice zaferler ve başarılar kazanacağımız bu stadyum şimdiden İlçemize  hayırlı olsun.”

 

AdminAdmin