ÇAMELİTÜRK
Giriş Tarihi : 18-01-2023 10:20

ÇAMELİ’DE FİLE’DE HEYECAN SÜRÜYOR

ÇAMELİ’DE FİLE’DE HEYECAN SÜRÜYOR

ÇAMELİ’DE FİLE’DE HEYECAN SÜRÜYOR

Çameli Kaymakamlığı ve Çameli Belediyesi tarafından düzenlenecek olan "Kurumlar Arası  Voleybol Turnuvası tüm hızıyla devam ediyor.

Çameli Kapalı Spor Salonunda başlayan turnuvada kurumlardan oluşan12  takım mücadele etti . Kıyasıya mücadelelerin yaşandığı voleybol turnuvası 3 hafta boyunca 4 grupta 12 takımın mücadele ettiği turnuvada birbirinden çekişmeli müsabakalar oynandı.

Konu ile alakalı konuşan yetkililer “Turnuvamıza ailelerin çocuklarıyla beraber gelerek maçlarımızı ilgiliyle takip etmesi bizleri son derece memnun ediyor. Turnuvada hedefimiz, kurumlar arasında çalışanlar ve aileler arasında kaynaşma ortamı yaratarak keyifli dakikalar geçirebilmesiydi. Bu ortamı sağlayabildiğimizi görmek bizleri maç sonuçlarından çok daha fazla mutlu ediyor." Dediler

Voleybol turnuvasında Perşembe Günü  finale çıkacak takımlar belirlendi. Heyecanlı geçen turnuvalara vatandaşlar ilgi gösterirken, Çameli Belediyespor, Adliye  ve Milli Eğitim Müdürlüğü  ve Çameli Orman Müdürlüğü  devam etti   takımlar   sahada kazanmak için ter döktüler.

ÇAMELİ BELEDİYESİ FİNAL’DE

Çameli Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü arasında oynanacak olan maçta turnuvanın birincisi belirlenecek. Orman ve Adliye . Final maçlarında ise İkincilik ve üçüncülük olarak karşılaşacak 

AdminAdmin