Muğla’nın Trendyol 1. Lig’deki temsilcisi Sipay Bodrumspor Futbol Kulübü yönetimi, Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarete Bodrumspor Kulüp Başkanı Taner Ankara, Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Nafiz Tekgül ve Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş katıldı. Görüşmede, Bodrumspor’un özellikle altyapıyı güçlendirmeye yönelik yürüttüğü ve planladığı çalışmalar ele alındı.
Vali Dr. İdris Akbıyık, 2026 yılının “Gençlik Yılı” olarak ilan edildiğini hatırlatarak, gençlere yönelik spor imkânlarının artırılmasının önemine dikkat çekti. Görüşmede, Muğla genelinde gençlerin spora erişimini kolaylaştıracak yeni yatırımlar ve projeler üzerine de istişarelerde bulunuldu.
Ziyaret, sporun tabana yayılması ve gençlerin sportif faaliyetlere yönlendirilmesi adına atılabilecek adımların değerlendirilmesiyle sona erdi.





































