Mehmet Erdem.
Üç dönem AK Parti Milletvekilliği yaptı.
Bir dönem de AK Parti MKYK Üyeliği var.
Mehmet Erdem hali hazır AK Parti Aydın İl Başkanı.
Son derece nezih, iş bilen, çalışmayı seven, hedefi sadece AK Parti ve Davası olan bir ekip kurdu. Harıl harıl çalışıyor bu ekip.
Aydın'da öyle kibir, gurur, ötekileşme, tepeden bakma, yan yatma, çamura batma, kaytarma, birilerinin gölgesine sığınma falan söz konusu değil. Ekip, İl Başkanının tam ve eksiksiz emrinde. Ekibi bi tanısanız zaten ne demek istediğimi anlarsınız.
İş bilenin kılıç kuşananın..
Görevi teslim alır almaz Aydın'da iktidarın da muhalefetin de havası birden bire değişti.
Yıllardan beri kendine " Topuklu Efe" dedirten Chp li Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, ilk defa ciddi bir muhalefet ile tanıştı. Tanışmak ne kelime; topuklarının çakılı olduğu pabucun da ne kadar pahalı olduğunu anladı.
Aydın'ın havası değişiyor..
Aydın zincirlerini yavaş yavaş kırıyor..
Aydın bir dahaki seçime AK Parti iktidarına emin adımlarla ilerliyor..
Yıllardan beri vaadlerle Aydın'a hiçbir şey katmayan Özlem Çerçioğlu'nun balonları birbir patladıkça, Aydın AK Parti iktidarını adeta iple çekiyor.
Her seçim dönemi aynı vaatlerle milletten oy dileyen Özlem Çerçioğlu artık rahat değil.
Çünkü attığı her adımı adım adım takip eden bir muhalefetle karşı karşıya.
Güçlü bir muhalefet olunca da..
Özlem Çerçioğlu en yakınındaki isimler bile artık illallah eder oldular.
Köprülü kavşak kaçıncı defa dev proje olarak Aydın'lıya sunuldu artık unuttuk.
Özlem Çerçioğlu gündemde kalmak için hiçbir şey bulamasa, eski defterleri karıştırıp yeniden pompalamakta pek mahir zaten..
Ama bu defa çok sert kayaya çarpmış durumda...
Yerel basında gün geçmiyor ki yeni birşeyler çıkmasın. Bütün bunların ifşa olmasının tek sebebi var;
Aydın'da Özlem Çerçioğlu'nun karşısında öyle bir muhalefet var ki.
Hani geri kalan 80 vilayete örnek olacak bir çalışma.
Biz mücadele ve cihatla emroldunan bir ümmetin mensuplarıyız. Zaferle müjdelenmedik asla. O Allah'ın lütuftur zira.
Aydın bunu yapıyor. Üzerine aldıkları sorumluluğun hem bu dünyada, hem de ahirette hesabını sonuna kadar vermek için gece gündüz sahada koşturuyorlar. Boşa değil ha. Nokta atışı hepsi. Akşam vakti olduğunda toplanan hasadın hesabı mühim çünkü. Kim nerede ne yapmış mühim.
Birlik böyle olur.
Milletvekilleriyle, MKYK üyesiyle, geçmiş dönemlerde her kademede görev alanlarla birlikte tam bir uyum içinde çalışıyorlar.
Gıpta etmiyorum değil hani...
Neyse o konuya hiç girmeyeceğim...
Hasılı...
Aydın'da asansörün iniş düğmesi basıldı..
Aydın yarınlara hazırlanıyor..
Dünya üzerinde sözüne, gücüne, şahsiyetine en fazla itibar edilen, Mazlumların Umudu, Ümmetin Gururu Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a şimdiden Aydın'ın Fethi hayırlı uğurlu olsun.
Durmak yok derken, gevşemek de yok diye eklemeden edemeyeceğim. Eğer bu bilge ve tecrübeli kadro bir an dahi olsa rehavete kapılırsa, Ayneyn Tepesini hatırlasınlar lütfen. Hatta AK Parti Aydın İl Başkanlığı girişine Okçular Tepesi yazsınlar derim. Siyaset asla boşluk kaldırmaz zira.
Der ;
#SöylerimGeçerim