FETHİYE
Giriş Tarihi : 16-10-2023 15:18

UNO CLUB FETHİYE'DEN CUMHURİYET KONVOYU

UNO CLUB FETHİYE'DEN CUMHURİYET KONVOYU


Uno Club Fethiye tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Konvoyu etkinliği düzenlenecek. Çiftlik Mahallesi'nde başlayacak olan etkinliğe Uno Club Fethiye Başkanı Yücel Özdemir, tüm Fethiye halkını davet etti.
Uno Clup Fethiye ve Fethiye Belediyesi işbirliği ile düzenlenecek olup Fethiye Kaymakamlığı tarafından desteklenen, bu yıl 8incisi yapılacak olan Uno Club Fethiye 29 Ekim Pazar günü Cumhuriyet Konvoyu etkinliği gerçekleştirilecek. Başlangıç yeri Çiftlik Mahallesi olarak belirlenen konvoyun başlangıç saati ise 16:30 olarak belirlendi. Geleneksel hale gelen Uno Club Fethiye Cumhuriyet Konvoyu için tüm hazırlıkların tamamlandığı belirtildi.  Cumhuriyet’in 100. Yıl konvoyuna Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş da destek verdi. Uno Club Fethiye Kurucusu ve Başkanı Yücel Özdemir, bir dizi ziyarette bulunarak; tüm protokol üyelerini bu anlamlı faaliyete davet etti.
Uno Club Fethiye Kurucusu ve Başkanı Yücel Özdemir ; ‘’29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Uno Club Fethiye Cumhuriyet Konvoyu etkinliğinin bu yıl 8incisini gerçekleştireceğiz. Bu anlamda ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş da tam destek verip, etkinliğe katılacağını söyledi. Her yıl olduğu gibi konvoyumuz, Çiftlik Mahallesi’nde bulunan Yücel Oto Kuaför önünden saat 16:30’da hareket edecektir. Uno Club Fethiye  yöneticisi ve Başkanı olarak başta Uno severler olmak üzere tüm halkımız davetlidir. Katılmak isteyen herkesi bayrakları ile toplanma alanında bekliyoruz” ifadelerini kullandı. 
Başlangıç saati 16:30 olan konvoy, Çiftlik Mahallesi’nde bulunan Yücel Oto Kuaför önünden hareket edecek.

AdminAdmin