SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 07-04-2023 11:16

SEYDİKEMER BELEDİYESİ, KARADERE MAHALLESİ’NDE İFTAR PROGRAMI DÜZENLEDİ

Seydikemer Belediyesi, Ramazan Ayı dolayısı ile Karadere Mahallesi’nde iftar programı düzenledi. İftar sofrasına mahallede yaşayan vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

SEYDİKEMER BELEDİYESİ, KARADERE MAHALLESİ’NDE İFTAR PROGRAMI DÜZENLEDİ

 

 

Seydikemer Belediyesi, 11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı dolayısıyla iftar programlarına devam ediyor. Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli öncülüğünde kurulan iftar sofrası, Karadere Mahallesi’nde kuruldu.

İftar yemeğine; AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayları Yakup Otgöz ve Salih Gümüş, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Belediye Başkan Yardımcıları Ramazan Kaynak, Mustafa Karakuş ve Muharrem Gökcen, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü ve İlçe Yönetimi, Belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarı Mustafa Özdemir ve belediye birim müdürleri katıldı. Mahalle yaşayanlarının yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeği dualarla başladı.

BAŞKAN AKDENİZLİ, VATANDAŞLARLA TEK TEK İLGİLENDİ

İftar programında vatandaşlarla yakından ilgilenen Başkan Akdenizli, vatandaşlarla sohbet edip, istek ve talepleri dinledi. Ramazan Ayı’nın bereketi iftar sofralarında vatandaşlarla buluşmaya devam edeceklerini kaydeden Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “Halkımızla Karadere Mahallemizde düzenlediğimiz iftar programında bir araya gelip, hep birlikte orucumuzu açtık. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin, birliğimizi, beraberliğimizi daim kılsın. Gönülleri yumuşatan, kalplerimizi birbirine yaklaştıran, sofralarımızı bereketlendiren #Ramazan’ın ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Bilindiği üzere Yakup Otgöz ağabeyimin AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı olmasından dolayı Seydikemer Belediye Başkanlığı görevi 1 yıllığına bana tevdi edildi. İnşallah bugüne kadar olduğu gibi hep birlikte Seydikemer’imizi yönetmeye devam edeceğiz. 14 Mayıs’ta ülkemizde bir seçim var. Bu seçimde ilçemizden Milletvekili Aday Adayları var. Hep birlikte inşallah onları ciddi bir oy ile Ankara’ya göndereceğiz. Ramazan-ı Şerifiniz mübarek olsun. Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü de, iftar programı için Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli’ye teşekkür etti.

AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Salih Gümüş; “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennemden kurtuluş olan Ramazan Ayı’nızı tebrik ediyorum. Bu dönem Seydikemer’den en az bir tane Milletvekilini Ankara’da görmek istiyoruz. Yakup Başkanımla 9 sene beraber çalıştık. O olur, ben olurum fark etmez, birbirimize desteğimiz sürecektir. Kırgınlık, küskünlük olmaz. Seydikemer Belediyesi’ne iftar organizasyonundan dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Yakup Otgöz; “Ülkemiz 6 Şubat’ta meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen deprem felaketiyle sarsıldı. O bölgeye gidip gördüğünüz de içiniz yanıyor. Ben gittiğimde 20 gün kendime gelemedim. Orada vefat eden vatandaşlarımıza Allah rahmet eylesin. Yaralılara acil şifalar diliyorum. Şu an en kötü illerin içinde Hatay var. Devletimiz büyük, yaraları saracak. İnşaatların temeli atıldı, 1 yıl içinde de teslim etmeye başlayacaklar. Allah devletimize, milletimize güç versin. Birlik beraberliğimiz bozulmasın. Beni buradan 34 yıl önce muhtar olarak seçtiniz. Allah hepinizden razı olsun. 34 yılın ne zaman geçtiğini anlamadım. Şu anda Salih Başkanım ile beraber, Milletvekili Aday Adayı olarak müracaat ettik. Ankara’ya vardık, geldik. Mülakatlara katıldık. 9 Nisan Pazar günü geçici listeler Yüksek Seçim Kuruluna verilecek. Bugüne kadar yaptığınız desteklerden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Bu çıktığımız yolda hayırlısı ne ise o olsun. Belediyemize düzenlemiş olduğu programdan dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

AdminAdmin