MUĞLA
Giriş Tarihi : 24-11-2022 12:20

MUTSO HEYETİ MUĞLA MİLLETVEKİLLERİ İLE MECLİSTE BİR ARAYA GELDİ

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası heyeti, Ankara ziyaretleri kapsamında TBMM'de Muğla Milletvekilleri ile bir araya geldi.

MUTSO HEYETİ MUĞLA MİLLETVEKİLLERİ İLE MECLİSTE BİR ARAYA GELDİ

 

 

Farklı siyasi görüşlerden 7 Muğla milletvekili ile aynı anda görüşen MUTSO heyeti, Muğla ile ilgili yapılacak çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu

Ziyaret sonrası gazetemize açıklamalarda bulunan MUTSO Başkanı Bülent Karakuş, ziyaret çok verimli geçtiğini söyledi.

Ankara'da ilk olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne bir ziyaret gerçekleştirdiklerini belirten Karakuş, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ile ekiplerini tanıştırdıklarını ifade etti.

Karakuş, bugün de Muğla milletvekilleri ile bir araya gelmeyi arzu ettiklerini anlatarak, şunları kaydetti:

"Bu organizasyonu yaparken tüm milletvekillerimiz ile aynı anda bir araya gelmeyi daha güzel bulduk. Birlik beraberliğe ihtiyaç olan bir dönemde farklı siyasi partilerden 7 milletvekilimizin de bizlerle aynı anda görüşmesi milletvekillerimizin büyük bir olgunluğu ve bu birlik beraberliğe katkıları diye düşünüyorum. Ziyaretimiz çok olumlu geçti. Muğla'mızın sorunlarını konuştuk. Hepimizin hedefi Muğla'nın başarısı. Muğla'nın geleceği ile ilgili kaygılar dışında her hangi bir siyasi kaygısı olmadığını da böylece ortaya çıkarmış olduk. Bu nedenle bugünkü görüşmelerimiz, ziyaretimiz çok verimli geçti. Ben gerek meclisimiz adına gerek yönetim kurulumuz adına tüm milletvekillerimize böyle bir olanağı bizlere tanıdıkları için 7 kişi bir arada bu toplantıyı yapabildikleri için teşekkür ediyorum."

AdminAdmin