FETHİYE
Giriş Tarihi : 07-12-2022 16:03

Motosiklet sürücülerine reflektif yelek dağıtımı yapıldı

Fethiye Belediyesi ve Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü koordinasyonunda, motosiklet sürücülerine reflektif yelek dağıtımı gerçekleştirildi.

Motosiklet sürücülerine reflektif yelek dağıtımı yapıldı

 

 

Fethiye Belediyesi ve Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü koordinasyonunda, motosiklet sürücülerine reflektif yelek dağıtımı gerçekleştirildi.

 

Motosiklet sürücülerinin gece görünürlüğünü arttırarak, kazaların önlenebilmesi için Fethiye Belediyesi ve Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri reflektif yelek dağıtımı yaptı. Cahit Gündüz Caddesi’nde düzenlenen etkinliğe Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, trafik ekipleri ve belediye çalışanları katıldı.

Trafik kontrolünde durdurulan motosiklet sürücülerine akşamları reflektif yelek takmanın zorunlu olduğunu anlatan trafik ekipleri, kask takan sürücülere de ayrıca teşekkür etti.

 

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca yaptığı açıklamada, “Bugün emniyet teşkilatımızla birlikte bölgemizde reflektörlü yelekler dağıtıyoruz. Fethiye’miz motosiklet kullanıcılarının yoğun olduğu bir şehir. Bölgemizde trafik kazaları maalesef ki çok fazla… Bizler de kazaların önüne geçmek için çalışmalar yapıyoruz. Bizler bugün Fethiye Belediyesi ve emniyet teşkilatımızla birlikte yasal olarak da zorunlu hale gelen reflektörlü yelekleri burada ki bütün motor sürücülerine dağıtıyoruz. Akşam ki görünürlüğü arttırabilmek ve trafik kazalarını minimize edebilmek adına bu çalışmayı yapıyoruz. Biz tekrardan bu bölge de motor sürücülerini uyarmak istiyorum. Onların canları bizler için çok önemli. Rica ediyorum evlatları için, aileleri adına, kendi sağlıkları adına kask takmalarını istiyoruz” şeklinde ifadeler kullandı.   

 

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Gökhan Kam, “Motosikletlerde kaporta motor değil, sürücünün, yolcunun kendisidir. Kaza anında olabilecek zararlar sürücünün ve yolcunu kendisine olmakta. Bu yüzden görünürlüğü arttırmak adına reflektif yelek dağıtımı yaptık.  Sürücülerimizi uyarmaya devam edeceğiz. Elimizden gelen tüm çalışmaları kurumlarla beraber koordineli olarak yapıyoruz” açıklamalarında bulundu.

AdminAdmin