MUĞLA
Giriş Tarihi : 07-12-2022 15:05   Güncelleme : 07-12-2022 17:23

İL MÜDÜRÜ ÇAY, GÜZEL SANATLAR LİSESİ ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

İL MÜDÜRÜ ÇAY, GÜZEL SANATLAR LİSESİ ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

İL ÇAY, GÜZEL SANATLAR LİSESİ ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

İl Müdürü Emre Çay, Muğla Güzel Sanatlar Lisesini ziyaret ederek, Milli Eğitim Bakanlığının Sosyal Destek Programı kapsamında pansiyonda kalan ve ücretsiz yemek imkânından faydalanan öğrencilerle öğle yemeğinde bir araya geldi.

Resim ve müzik alanında özel yetenek sınavıyla öğrenci alan Muğla’da tek olma özelliğine sahip Muğla Güzel Sanatlar Lisesi İl Müdürü Emre Çay’ı ağırladı. 
Okul ziyaretlerini Muğla Güzel Sanatlar Lisesi ile sürdüren İl Müdürü Çay, ilk olarak öğretmenler odasında okul yöneticileri ve öğretmenlerle bir araya geldi.   
Muğla Güzel Sanatlar Lisesinin ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ il programında sergiledikleri performansla sanatla bezenmiş güzel bir ‘Öğretmenler Günü’ anısı bıraktıklarını belirten Çay, göstermiş oldukları başarılı çalışmalar için öğretmenlere ve öğrencilerine teşekkür etti.  
Öğle yemeğinde okul yemekhanesinde Milli Eğitim Bakanlığının Sosyal Destek Programı kapsamında pansiyonda kalan ve ücretsiz yemek imkânından faydalanan öğrencilerle bir araya gelen Çay, Müzik bölümü öğrencilerinin sergiledikleri müzik dinletisi eşliğinde öğrencilerle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. 
Yemeğin ardından sınıfları ziyaret eden İl Müdürü Çay, resim ve müzik atölyelerinde incelemelerde bulunarak öğrencilerin çalışmalarını inceledi, yapılan çalışmalar hakkından bilgi aldı.
Sanatın bir toplum için yaşamsal bir unsur olduğunu, geleceğin sanatçılarının yetişmesinde Güzel Sanatlar Liselerinin önemli bir rol üstlendiğine değinen İl Müdürü Emre Çay, “Sanata yeteneği olan gençlerimizi bir çatı altında toplayan Güzel Sanatlar Liselerinde, geleceğin sanatçıları öğretmenlerimizin rehberliğinde yetişiyor.” dedi.

AdminAdmin