YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 06-03-2024 09:31

MİLLETVEKİLİ OTGÖZ: GERÇEK BELEDİYECİLİK İÇİN, MUĞLA İÇİN ŞİMDİ TAM ZAMANI

MİLLETVEKİLİ OTGÖZ: GERÇEK BELEDİYECİLİK İÇİN, MUĞLA İÇİN ŞİMDİ TAM ZAMANI

 

Ayaydın Başkanımızla, 13 ilçe belediye başkan adayımızla ve devasa projelerimizle gümbür gümbür geliyoruz.

Maalesef CHP’li Muğla Büyükşehir Belediyesi, Muğla’mızın önünü tıkadı.

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, yerel seçim çalışmalarına Ula’da devam ediyor.

Milletvekili Yakup Otgöz, Ula Belediye Başkanı Özay Türkler ve İlçe Başkanı Özer Yılmaz ile birlikte Ula İlçe Başkanlığında, muhtarlar ve mahalle başkanları ile toplantı yaptı. Programın ardından, Gökçe ve Akçapınar’da da muhtarlar ve hemşerileri ile buluşan Milletvekili Otgöz yazılı açıklama yaptı.

Milletvekili Otgöz, Muhtarlar ve mahalle başkanları ile toplantı yaptı…

Ula’da muhtarlar, mahalle başkanları ve hemşerileri ile bir araya gelen Milletvekili Yakup Otgöz, kendisine iletilen talepleri ilgili kurum müdürlerini, bakan ve bakan yardımcılarını arayarak çözümü için görüşmelerde bulundu.

Ula Belediye Başkanımız Özay Türkler devasa projelere imza attı. Ula’nın çehresini değiştirdi.

Muğla Büyük Şehir Belediyesi’nden altyapı, içme suyu, yol, ulaşım, çevre, imar gibi konularda yoğun bir şikâyet olduğunu belirten Milletvekili Otgöz; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Muğla’mıza, Muğla adayımız Aydın Ayaydın Başkanımıza ve 13 İlçe belediye başkan adayımıza destek ve güvenleri tamdır. Bu destek ile inanıyoruz ki, Muğla’da başarı hikayeleri yazacağız. Muğla’yı ve daha fazla ilçemizi AK Belediyecilikle buluşturacağız. Ula Belediye Başkanımız Özay Türkler de devasa projelere imza attı. Ula’nın çehresini değiştirdi” dedi.

Milletvekili Yakup Otgöz, açıklamasında şunları kaydetti.

Maalesef CHP’li Muğla Büyükşehir Belediyesi, Muğla’mızın önünü tıkadı.

Hemşerilerimiz CHP’li Büyük Şehir Belediye Başkanlığı’ndan şikâyetçi. Asli görev alanına giren; yol, trafik, ulaşım, içme suyu, altyapı, kanalizasyon, çevre, imar gibi işlerde, hemşerilerimizi mağdur etti. Muğla’yı 25 yıldır yöneten CHP’li Belediye Başkanı ardında enkaz bıraktı.

Yatırım ve hizmetleri yapmadı, yapamadı. İş yapmak yerine sadece laf üretti. Bundan dolayı; Muğla için şimdi tam zamanı diyoruz.

Ayaydın Başkanımızla ve 13 ilçe belediye başkan adaylarımızla ve devasa projelerimizle gümbür gümbür geliyoruz.

İçme suyu, yol, tünel, köprülü kavşak, halk plajları, çevre, çocuk, gençlik, kadın, aile, spor, kültür, enerji, tarım ve çiftçilere yönelik projelerimiz ile geliyoruz.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Sayın Bakanlarımızın da Muğla’mıza, Ayaydın Başkanımıza ve İlçe Belediye Başkan adaylarımıza destekleri tamdır. İnşallah bu destek ile hedeflerimize ulaşacağız.

AdminAdmin