SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 06-03-2024 09:29

BAŞKAN AKDENİZLİ’DEN MECLİS ÜYELERİNE TEŞEKKÜR PLAKETİ

BAŞKAN AKDENİZLİ’DEN MECLİS ÜYELERİNE TEŞEKKÜR PLAKETİ


Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, birlikte görev yaptığı belediye meclis üyeleri için yemek düzenleyip, teşekkür plaketi sundu.
Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 2019-2024 yılları arasında birlikte görev yaptığı ve 31 Mart Seçimleri’nin ardından görev süreleri sona erecek olan belediye meclis üyeleri ile yemekte bir araya geldi.
Teras Kafe ve Restoranda düzenlenen yemeğe Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş ile belediye meclis üyeleri katıldı. Birlik ve beraberlik içinde geçen yemekte konuşan Başkan Akdenizli, 5 yıllık süreç içerisinde Seydikemer’e hizmet eden belediye meclis üyelerine teşekkür etti.
BAŞKAN AKDENİZLİ: “BİZ HER ZAMAN YİNE BİRLİKTEYİZ”
Meclis üyeliği görevini yürütürken vefat eden Yusuf Yiğit ve Hasan Şimşek’i anan Başkan Akdenizli; “Her iki meclis üyemizin mekanları cennet olsun” dedi. Başkan Akdenizli, “Belediye Başkanı seçilmemle beraber, sizlerle birlikte parti ayrımı gözetmeksizin gece gündüz çalıştık. İlçemiz için güzel hizmetlere birlikte imza attık. 5 yıl geriye doğru baktığımızda, ben 11 aydır belediye başkanlığı görevini yapmaktayım ama en önemlisi 5 yıllık süreçte bir birimize siyasi görüşümüz farklı da olsa kötü bir anımız olmadı çok şükür. Allah, birliğimizi, dirliğimizi bozmasın. Yarın yola devam etmezsek biz ayrı olacağız diye bir şey yok. Biz her zaman yine birlikteyiz. Önümüzdeki 5 yıllık süreçte eğer görevimize devam edersek sizlerle birlikte, sizlerin emrinde olacağız. Sonuçta hepimiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Seydikemer’imize neler yapabiliriz, neler katabiliriz bunun çabası içerisinde olacağız. Kalbini kırdığım arkadaşlarım varsa hakkınızı helal edin, benim hakkım varsa hepinize helal olsun” diye konuştu.
Başkan Akdenizli konuşmasının ardından, birlikte görev yaptığı meclis üyelerine teşekkür plaketi takdim etti. Yemek programı toplu fotoğraf çekilmesinin ardından sona erdi.

AdminAdmin