MİLAS
Giriş Tarihi : 27-04-2023 12:10

Milas’ta Sandık Güvenliği Eğitimi Verildi

CHP Milas İlçe Başkanlığı tarafından “sandık güvenliği eğitimleri” verilmeye başlandı. Eğitimlerde oylama başlamadan, oylama süresince ve oylama bittikten sonra yapılacak iş ve işlemler anlatıldı.

Milas’ta Sandık Güvenliği Eğitimi Verildi

14.0pt">14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel seçimleri için Milas’ın tüm mahallelerinde kurulan 379 sandık ile Milas- Bodrum Havaalanı gümrüğünde kurulan 1 sandıkta görevlendirdiği asil, yedek ve gözlemci üyelere, CHP Milas İlçe Başkanlığı Eğitim Sekreteri Canan Çelenk tarafından hazırlanan bir plan dahilinde seçimlere kadar eğitim verilmeye başlandı.

CHP Parti Okulu Eğitmeni Mehmet Yaşar Yiğit tarafından verilen eğitimlerde görevli üyelere oylama başlamadan, oylama süresince ve oylama bittikten sonra yapılacak iş ve işlemlerle ilgi uygulamalı ve slaytlar kullanılarak çok sıkı ve titiz bir eğitim verildi.

Parti Eğitmeni Mehmet Yaşar Yiğit eğitimlerle ilgili yaptığı açıklamada; “Ülkemiz için hayati derecede önemli olan bu seçimde sandık başında görevlendirilen üyelerimizin görevleri ile A dan Z ye yapacakları iş ve işlemlerle ilgili bilgiler tarafımdan verilmektedir. Eğitimler sayesinde tüm üyelerimize sandık başlarında yapılacak hataların en aza, hatta tamamen ortadan kaldırılması ile sandık güvenliğinin sağlanması konusunda hassasiyet kazandırmak amacıyla verilmektedir. Eğitim almamış hiçbir üye kalmayıncaya kadar eğitimlerimiz sürdürülecektir” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin