TURİZM
Giriş Tarihi : 26-05-2023 09:47

MARMARİS’E İLGİ MUTLU EDİYOR

MARMARİS’E İLGİ MUTLU EDİYOR

Dünyanın en önemli tur operatörlerinden firmalarından biri olan TUI, Marmaris’te düzenlediği toplantıda sektör temsilcileri ile bir araya geldi.

Ege Bölgesi'nden otelciler ve seyahat acenteleri yetkililerinin hazır bulunduğu toplantıda Ürün ve Satın Alma Grup Direktörü Helen Caron, Piyasalar ve Havayolları Üst Yöneticisi David Burling, Merkez Bölge Üst Yöneticisi Stefan Baumert, Kuzey Bölge Üst Yöneticisi Andrew Flintham, Hollanda Genel Müdürü Arjan Kers sunum yaptı

BU SEZON 2019’U GEÇECEK

TUI Group, faaliyet gösteren Avrupa'nın en büyük turizm işletmesi olduğu belirtilen toplantıda 2023 sezonu için 14 kaynak pazardan ülkeye seyahat eden 2,2 milyondan fazla misafiri olacağı 2019'a kıyasla yüzde 44'lük bir artışa ulaştığı ve 2024 yılında da büyümenin yüzde 19 daha olması beklendiği kaydedildi. Toplantıya Türkiye Otelciler Federasyonu Başkan Yardımcısı Bülent Bülbüloğlu, GETOB Başkanı Mustafa Deliveli, TÜRSAB Marmaris Temsilcisi Suat Esin ve çok sayıda sektör temsilcisi katıldı.

MARMARİS’E İLGİ MUTLU EDİYOR

TUI’nin yaptığı toplantının Marmaris için çok önemli olduğunu dile getiren Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ise “Dünyanın en önemli turizm destinasyonları arasında yer alan Marmaris'imiz, yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen sektörün gözdesi olmaya devam ediyor. Marmaris'imize duyulan ilgi hepimizi mutlu ediyor ve geleceğe dair umutlarımızı artırıyor.” dedi.

AdminAdmin