SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 26-05-2023 09:34

SEYDİKEMER BELEDİYESİ OY KULLANMAK İSTEYEN VATANDAŞLARA DESTEK OLACAK

SEYDİKEMER BELEDİYESİ OY KULLANMAK İSTEYEN VATANDAŞLARA DESTEK OLACAK

 

SEYDİKEMER’DE HERKES OY KULLANABİLSİN DİYE BELEDİYE EKİPLERİ VATANDAŞLARI SANDIĞA GÖTÜRECEK

14 Mayıs’ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerindeoy kullanmaya gidemeyen vatandaşları sandık başına götüren Seydikemer Belediyesi ekipleri, 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda da başvuru yapan vatandaşları sandığa götürecek.

Seydikemer Belediyesi ekipleri, “Seydikemer’de Herkes Oy Kullanabilsin” anlayışıyla 28 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde oy kullanmaya gidemeyen vatandaşları belediyeye ait araçlarla oy kullanacağı sandıkların bulunduğuokullara götürecek.

28 Mayıs Pazar günü vatandaşlar için adeta seferber olacak Belediye Ekipleri, ilçe sınırları içerisinde mahalle fark etmeksizin ihtiyaç sahibi vatandaşların talep etmesi üzerine hizmet verecek.  Oy kullanmak isteyip de sandığa gidemeyecek olan vatandaşlar Seydikemer Belediyesi’nin 0252 656 1075 numaralı telefonunu arayarak bilgi alabilecekler.

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, ilçede herkesin demokratik hakkı olan oy kullanma işlemini gerçekleştirebilmeleri için seçim günü teyakkuzda olacaklarını belirterek;  “28 Mayıs 2023 günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde oy kullanmak için sandığa gidemeyecek durumda olup oy kullanmak isteyen vatandaşlarımızın oy kullanması için Belediyemize ait araçlarla hizmet vereceğiz. Belediye Ekiplerimiz 14 Mayıs Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde de vatandaşları, oy kullanacağı sandıkların bulunduğu okullara kadar götürmüştü. 28 Mayıs’ta da ekiplerimiz vatandaşlarımızın hizmetinde olacak.” dedi.

AdminAdmin