MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi.
MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi.
ASAYİŞ

Fatma Betül Sayan Kaya, yeniden ifadeye çağrıldı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü fon soruşturması kapsamında, Eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, İlyas Kaya ve İbrahim Ömer Gönül şüpheli sıfatıyla yeniden ifadeye çağrıldı.

Fatma Betül Sayan Kaya, yeniden ifadeye çağrıldı
Paylaş:

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından sürdürülen “Fon Soruşturması”nda yeni bir gelişme yaşandı. Soruşturma kapsamında Eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, İlyas Kaya ve İbrahim Ömer Gönül'ün ifadelerinin alınmasına karar verildi.

Yarın ifade verecekler

Üç ismin, 5 Kasım Perşembe günü saat 11.00'de şüpheli sıfatıyla ifadelerinin alınması için emniyet aracılığıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına çağrıldığı öğrenildi.

Bu haber MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi. tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.