FUTBOL
Giriş Tarihi : 08-11-2023 01:05

Dünya İkincisi Milli Sporcu İl Müdürü Emre Çay'ı Ziyaret Etti

Dünya İkincisi Milli Sporcu İl Müdürü Emre Çay'ı Ziyaret Etti

Malezya'da düzenlenen 4. Dünya İşitme Engelliler Futbol Şampiyonası'nda, dünya ikincisi olan Engelliler Kadın Futbol Milli Takımının kaptanı ve oyuncusu aynı zamanda beden eğitimi öğretmeni olan Ayşenur Çankaya, Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay'ı ziyaret etti.    
2023 Eylül ayında engelli kadrosu ataması ile Muğla'da göreve başlayan beden eğitimi öğretmeni Ayşenur Çankaya, 23 Eylül-7 Ekim 2023 tarihleri arasında İşitme Engelliler Kadın Futbol Milli Takımının kaptanı ve oyuncusu olarak Malezya'da Dünya Şampiyonası finallerine katıldı. İşitme Engelliler Kadın Milli Takımı, Dünya Şampiyonası'nı 2. olarak tamamladı.
Milli Takım Oyuncusu, Menteşe Cumhuriyet Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni ve Muğla Sessizler Spor Kulübü Başkanı Ayşenur Çankaya, kulüp üyesi Sibel Okçu eşliğinde, İl Müdürü Emre Çay'ı ziyaret etti. Başarılarından dolayı öğretmeni tebrik eden İl Müdürü Emre Çay, günün anısına hediye takdim etti.
Ayşenur Çankaya Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi Öğretmenliği bölümünden mezundur. Muğla Sessizler Spor Kulübü'nde aktif lisanslı oyuncudur.

AdminAdmin