CUMHURBAŞKANI
Giriş Tarihi : 29-01-2023 18:18

DENİZLİ’DE 80 BİN KİŞİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’I COŞKUYLA KARŞILADI!

DENİZLİ’DE 80 BİN KİŞİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’I COŞKUYLA KARŞILADI!

DENİZLİ’DE 80 BİN KİŞİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’I COŞKUYLA KARŞILADI!

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabinesindeki 9 bakan ve üst düzey bürokratlarla birlikte, merkezi hükümet, Denizli Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin hayata geçirdiği 232 tesisin toplu açılışını gerçekleştirdi. Soğuk hava ve sağanak yağışa rağmen 29 Ekim Bulvarı Özay Gönlüm Meydanı’nı dolduran binlerce Denizlili Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı coşkuyla karşıladı. AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, AK Parti Denizli Teşkilatı’na ve Denizlili hemşehrilerine teşekkür etti.

Denizli’de 29 Ekim Bulvarı Özay Gönlüm Meydanı’nda 80 bin vatandaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı coşkuyla karşıladı. Soğuk hava ve sağanak yağışa aldırmayan Denizlililer, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı kucakladı. AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamak için canla başla çalışan AK Parti Denizli Teşkilatı’na ve Denizlili hemşerilerine teşekkürlerini iletti.

232 Tesisin Toplu Açılışı Halkın Yoğun Katılımıyla Gerçekleştirildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, merkezi hükümet, Denizli Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin hayata geçirdiği 18 milyar lira değerindeki 232 tesisin toplu açılışı halkın yoğun katılımı ile gerçekleştirdi. Denizli’de 80 bin vatandaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı coşkuyla karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, günlerdir kendisini bekleyen 80 bin kişilik büyük kalabalığa hitap etti. Açılışın ardından Denizli OSB’de faaliyet gösteren bir tekstil fabrikasının 2 bin 500 kadın çalışanıyla bir araya gelen Erdoğan, programının son bölümünde Denizli Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Toplantısına katıldı.

 

“Aşkla Çalışan Tüm Dava Ve Yol Arkadaşlarıma Teşekkürlerimi İletiyorum”

Günlerdir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Denizli’ye yakışır şekilde karşılamak için canla başla çalışan AK Parti Denizli Teşkilatı’na teşekkürlerini ileten Başkan Güngör, “Bugün bir kez daha anladık ki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Denizli’den yine en yüksek oy oranını alarak bir kez daha Cumhurbaşkanı seçilecek. Günlerdir canla başla çalışarak, yorulmadan, usanmadan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı kentimize yakışır şekilde ağırlamak için çalışan Ak Parti Denizli İl Yönetimime, İlçe Teşkilatlarıma, AK Parti Denizli Gençlik Kolları’ma AK Parti Denizli Kadın Kolları’ma ve tüm teşkilat mensuplarıma teşekkürlerimi iletiyorum. Bizler bu heyecanı yaşamayı çok özlemiştik. Denizli’mize kazandırdığımız 232 tesisin toplu açılış törenini Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte gerçekleştirdik. AK Parti Denizli Teşkilatlarımızda aşkla çalışan tüm dava ve yol arkadaşlarıma teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

 

“Denizlili Hemşehrilerimizin Yoğun Katılımı Bizleri Gururlandırdı”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabinesindeki 9 bakan ve üst düzey bürokratlarla birlikte, merkezi hükümet, Denizli Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin hayata geçirdiği 232 tesisin toplu açılışını gerçekleştirdi. Bugün şehrimize Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte bakanlarımız, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Adil Karaismailoğlu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Tarım ve Orman Bakanı Sayın Vahit Kirişçi, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Derya Yanık, Dışişleri Bakanı Sayın Mevlut Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sayın Fatih Dönmez, Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Mehmet Kasapoğlu, Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank geldi. Denizlili hemşehrilerimizin yoğun katılımı bizleri oldukça gururlandırdı. Denizli bugün kendisine yakışanı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a gösterdi” şeklinde konuştu.

Soğuk Hava Ve Sağanak Yağışa Aldırış Etmediler

Denizli’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamak için alanlara sığmayan 80 bin vatandaş sağanak yağışa ve soğuk havaya aldırış etmedi. Denizlili hemşehrilerine teşekkürlerini ileten Başkan Güngör, “Vatandaşlarımızın yoğun katılımı bizleri gururlandırdı. Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı kentimize yakışır şekilde karşıladık. Bu davaya gönül vermiş tüm yol arkadaşlarıma ve kıymetli hemşehrilerime sonsuz teşekkürlerimi bir kez daha iletiyorum” dedi. (gazetesehir.com)



 

AdminAdmin