MUĞLA
Giriş Tarihi : 29-01-2023 17:50   Güncelleme : 29-01-2023 17:55

Muğla Vergi Dairesi Başkanlığına Vergi Başmüfettişi Mustafa İnceçayır atandı

 Muğla Vergi Dairesi Başkanlığına Vergi Başmüfettişi Mustafa İnceçayır atandı

Bazı kamu kurum ve kuruluşlarına atama kararları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla 28 Ocak 2023 tarihinde yayımlanan Resmi Gazete ile yürürlüğe girdi. Karara göre Muğla Vergi Dairesi Başkanlığına da atama yapıldı.
Vekaleten Muğla Vergi Dairesi Başkanlığı görevini yürüten İbrahim Kaya'nın Kayseri Vergi Dairesi Başkanı olarak görevlendirildiği kararnamede Muğla Vergi Dairesi Başkanlığı görevini asaleten yürütmek üzere yeni bir isim atandı.
28 Ocak 2023 tarihinde yayımlanan 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi 2 ve 3'üncü maddeleri gereğince Muğla Vergi Dairesi Başkanlığına Vergi Başmüfettişi Mustafa İnceçayır atandı. 

MUSTAFA İNCEÇAYIR KİMDİR?
1985 yılında Konya'nın Sarayönü ilçesinde doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Sarayönü'nde tamamladı. 2009 yılında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 2011 yılında Vergi Müfettiş Yardımcısı olarak Ankara'da göreve başlayan Mustafa İnceçayır, 1 Temmuz 2015 yılında yayımlanan Resmi Gazete ile Vergi Müfettişliğine, 11 Haziran 2022 tarihinde yayımlanan Resmi Gazete ile Vergi Başmüfettişliğine atandı. İstanbul Vergi Kaçakçılığı-4 Denetim Daire Başkanlığında Vergi Müfettişi olarak görev yapmış olan Vergi Başmüfettişi Mustafa İnceçayır İstanbul Sektörel-3 Denetim Daire Başkanlığı ve İstanbul Vergi İadeleri Denetim Daire Başkanlığında Daire Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı. İstanbul Vergi İadeleri Denetim Daire Başkanlığında Vergi Başmüfettişi olarak görev yapmakta iken, 28 Ocak 2023 tarihinde yayımlanan Resmi Gazete'deki Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Muğla Vergi Dairesi Başkanlığına atandı. Mustafa İnceçayır evli ve 2 çocuk babası.

AdminAdmin