SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 25-10-2023 12:54

BAŞKAN AKDENİZLİ, ÇAYAN MAHALLESİNDEKİ ASFALT ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

BAŞKAN AKDENİZLİ'NİN HİZMETLERİ HIZ KESMİYOR

BAŞKAN AKDENİZLİ, ÇAYAN MAHALLESİNDEKİ ASFALT ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Seydikemer genelinde başlatılan asfalt serim çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Seydikemer’e hizmet için gece gündüz çalışan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Çayan Mahallesinde önce vatandaşlar ile buluştu, daha sonra asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Seydikemer, hizmet ve yatırımlar ile her geçen gün gelişiyor. İlçenin ihtiyaç duyulan mahallelerinde başlatılan asfalt çalışmaları göz dolduruyor. Bir yandan Seydikemer’e yatırım gelmesi için Ankara’daki temaslarını sürdüren Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli bir yandan da Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmaları yerinde inceliyor. Başkan Akdenizli’ye incelemeler sırasında Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş, Muharrem Gökcen ve Belediye  Birim Müdürleri de eşlik ediyor.

BAŞKAN AKDENİZLİ, VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Bu kapsamda Çayan Mahallesine ziyaret gerçekleştiren Başkan Akdenizli’yi, Çayan Mahalle Muhtarı Tezcan Arıcan ve mahallede yaşayan vatandaşlar karşıladı. İlk olarak vatandaşlarla sohbet edip, talepleri dinleyen Başkan Akdenizli, daha sonra Fen İşleri Müdürlüğü’nün asfalt çalışmalarını inceleyip, yetkililerden bilgi aldı.

Seydikemer’in 65 mahallesine hizmet ettiklerini belirten Başkan Akdenizli; “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren vatandaşlarımıza söz verdiğimiz hizmetleri vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Çayan Mahallesinde ekiplerimizin asfalt çalışmaları tamamlandı. Hemşehrilerimize hayırlı olsun, hizmetlerimiz hız kesmeden devam edecek” dedi.

Çayan Mahalle Muhtarı Tezcan Arıcan da, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hizmetlerinden dolayı teşekkür edip; “Ɓaşkanımızdan Allah razı olsun. Hizmetlerinden, çalışmalarından çok memnunuz. Her zaman destekçisiyiz. Vatandaşlarım adına kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

AdminAdmin