MİLAS
Giriş Tarihi : 28-04-2023 13:17

Akarfırat, Mahalle Ziyaretlerinde MHP Adayı Kiriş’e Eşlik Etti

MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat, Muğla Milletvekili adayı Mevlüt Kiriş, Muğla KAÇEP İl Başkanı Esen Başpınar, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi İlhan Şimşek, Milas İlçe Başkanı Cüneyt Akar, il ve ilçe yönetimi ile birlikte Ketendere, Çomakdağ ve İkiztaş mahallelerinde seçmenlerle buluştu.

Akarfırat, Mahalle Ziyaretlerinde MHP Adayı Kiriş’e Eşlik Etti

Milletvekili adayı Mevlüt Kiriş, vatandaşların sorunlarını dinleyerek, çözüm önerilerini paylaştı. İl Başkanı Oğuz Akarfırat ise yaptığı konuşmada, MHP'nin Milas için projelerinin olduğunu ve bu projeleri hayata geçirmek için seçmenlerden destek istediklerini belirtti. İlçe Başkanı Cüneyt Akar da yaptığı konuşmada, Milas'ın sorunlarını çözmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Toplantıda ayrıca Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi İlhan Şimşek, Ketendere, Çomakdağ ve İkiztaş mahallelerinin sorunlarıyla ilgili bilgi verdi ve çözüm önerileri sunarak vatandaşların desteğini istedi.

Muğla Milletvekili Adayı Mevlüt Kiriş: "MHP olarak bizim amacımız Milas'ı daha yaşanabilir bir kent yapmak. Bu nedenle seçimlerde bize destek vermenizi istiyoruz" şeklinde konuştu.

Toplantı sonunda MHP İl Başkanı Oğuz Akarfırat, Milletvekili adayı Mevlüt Kiriş, Milas İlçe Başkanı Cüneyt Akar ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi İlhan Şimşek ve partililer vatandaşlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

AdminAdmin