YATAĞAN
Giriş Tarihi : 28-04-2023 13:06

Gökcan ve Tekin’den Yatağan Belediyesine Ziyaret

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan ve Milletvekili adayı Ali Tekin, seçim çalışmaları kapsamında Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz'ü makamında ziyaret etti.

Gökcan ve Tekin’den Yatağan Belediyesine Ziyaret

Ziyarette Başkan Toksöz, Milletvekili Gökcan'a ilçeye ve belediye çalışmalarına sağladığı destek ve katkılardan dolayı teşekkür ederek, çiçek takdim etti.

Milletvekili Gökcan, ziyarette Yatağan Belediyesi'nin hizmetlerine ilişkin bilgi aldı ve Başkan Toksöz ile fikir alışverişinde bulundu.

Milletvekili Gökcan, Yatağan'ın her zaman önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, ilçenin gelişimi için her türlü çalışmanın yanında olmaya devam edeceğini ifade etti.

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Milletvekili Gökcan ve Milletvekili adayı Tekin'e teşekkür etti. Toksöz, Yatağan'ın daha da gelişmesi ve ilçe halkının refahının artması için çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

Daha sonra AK Parti İlçe Başkanı Ersöz Güler ve Milletvekili adayı Ali Tekin ile birlikte AK Parti Seçim Bürosu'na geçen Milletvekili Gökcan, partililerle bir araya geldi.

AK Parti'nin seçim stratejileri kapsamında gerçekleştirilen ziyaretlerde Milletvekili Gökcan ve Milletvekili adayı Ali Tekin, seçmenlerin sorunlarını dinleyerek çözüm önerileri sundular.

AdminAdmin