Muğla, bahar aylarında da turizm hareketliliğini sürdürüyor. Nisan ayında hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte yerli ve yabancı ziyaretçiler sahillere akın ederken, deniz keyfi sezon başlamadan yaşanmaya başladı.
Fethiye, Marmaris, Bodrum, Datça ve Akyaka gibi turizm merkezlerinde sahiller hareketlenirken, birçok tatilci güneşli havanın tadını çıkardı.
Doğal güzellikleri, eşsiz koyları, tarihi alanları ve iklim avantajıyla dikkat çeken Muğla, yalnızca yaz aylarında değil yılın 12 ayında turizmin önemli merkezleri arasında yer alıyor.
Turizm sektörü temsilcileri, bahar dönemindeki yoğunluğun yaz sezonu için olumlu sinyal verdiğini belirtirken, Muğla’nın dört mevsim tercih edilen destinasyon olma özelliğini güçlendirdiğini ifade etti.
#Muğla #Turizm #Fethiye #Bodrum #Marmaris #Datça #Akyaka #YerelHaber #FacebookHaber
Akın Tezel
Yangın Nasıl Yanar
Serdar Cemal Hoca
İslam’da Sokak Hayvanlarını Beslemek – Ayet ve Hadislerle Merhametin Sınavı
Ayfer Kurt
Paspatur’da Geceye Karışmak
Serap'la Tatlı Sert
Muğla’da Hesaplaşma Dili Siyaseti Zehirler
YUSUF POLAT
Osimhen işi çok uzadı
ERHAN DARGEÇİT
TBMM kapanmamalıdır
Hatice ATAMAN
YEMEKLERDEN SONRA UYUYORSAN DİKKAT! İNSÜLİN DİRENCİN OLABİLİR.
DR.İSMAİL TEKPINAR
HER FERT POTANSİYEL ENGELLİ ADAYIDIR