MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi.
MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi.
MİLAS

ZABITA’DAN DİLENCİ UYGULAMASI

ZABITA’DAN DİLENCİ UYGULAMASI
Paylaş:

ZABITA’DAN DİLENCİ UYGULAMASI

Milas Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ile koordinasyonuyla yaptığı uygulamada 5 dilenciyi yakaladı.

 

 

Vatandaşların dini ve insanı duygularını istismar ederek para kazanan dilencilere yönelik yürütülen uygulamalar sürüyor. Milas Belediyesi Zabıtası, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle ilçe genelinde dilencilere yönelik gerçekleştirdiği uygulamalarına hız kesmeden devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen uygulamada 3 kişiyi yakalayan ekipler, Perşembe günü yürütülen uygulamada da 5 kadın dilenciyi yakaladı.5 dilenci ve maddi kazanç elde etmek için istismar ettikleri 2 çocuk, işlemlerin yapılması amacıyla Zabıta Müdürlüğü’ne getirildi.

Uygulamada yakalanan dilencilere 5326 sayılı Kabahatler Kanunu gereğince yasal işlem ve cezai işlem uygulanarak üzerlerinde tespit edilen para, belediyeye irat kaydedildi.

Bu haber MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi. tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

MİLAS Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Soydemir’den İyi Parti’ye Ziyaret

Akışın sonuna geldiniz.