VOLEYBOL
Giriş Tarihi : 26-01-2024 15:40

Yenilgisiz Liderin Tek Hedefi Galibiyet

Yenilgisiz Liderin Tek Hedefi Galibiyet


Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1. Ligi ikinci devre maçlarıyla tüm hızıyla devam ediyor. Lig etabının 15. hafta maçında Milas Belediyespor Voleybol Takımımız kendi evinde sahaya çıkacak.
Ligde yenilgisiz olarak liderliğini sürdüren temsilcimiz bu hafta İstanbul BBSK Takımı karşısında galibiyet hedefiyle maça çıkacak. A grubunda oynadığı 13 maçta 13 galibiyet alarak topladığı 38 puanla ligin zirvesinde yer alan takımımız taraftarı önünde çıkacağı maçtan 3 puan alarak galibiyet serisini 14 maça çıkarmayı hedefliyor.
Baş antrenör Mehmet Akif Gürgen yönetiminde hafta içi gerçekleştirdiği antrenmanlarla müsabakaya hazırlanan takımımız maç saatini bekliyor. Milas Belediyespor ile İstanbul BBSK arasında 28 Ocak 2024 Pazar günü oynanacak olan müsabaka Milas Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi’nde saat 16:00’da başlayacak. 
Başkan Tokat’tan maça davet…
Hafta sonu oynanacak olan müsabaka hakkında konuşan Milas Belediye ve Milas Belediyespor Kulüp Başkanı Muhammet Tokat; “Takımımız sezonun başından itibaren oynadığı tüm maçlarda aldığı galibiyetlerle yenilgisiz olarak lig liderliğini sürdürüyor. Bu hafta kendi saha ve seyircimiz önünde ilk yarıda mağlup ettiğimiz İstanbul BBSK Takımı’nı ağırlayacağız. Takımımızın seyircimiz önünde başarılı bir müsabaka ortaya koyarak, sahadan galibiyetle ayrılacağına inancım tam. Tüm takım ve teknik heyete başarılar diliyor, tüm taraftarlarımızı takımımıza destek olmak için tribünlere davet ediyorum” dedi.

AdminAdmin