SS. Yerkesik Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ile Türkiye İş Bankası iş birliğinde düzenlenen “Yeni Nesil Çiftçi Kadın Buluşmaları”, Menteşe/Muğla’da gerçekleşti. Etkinlik, tarımda aktif rol alan kadınların bilgi ve yetkinliklerini artırmayı hedefleyerek büyük ilgi gördü.
Buluşmada, kadın çiftçilere finansal ve dijital okuryazarlık konularında bilgilendirme yapılırken, banka destekleri hakkında da detaylı sunumlar gerçekleştirildi. Muğla İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı Dr. Songül Topal, etkinlikte yaptığı konuşmayla kadınların tarımda daha sürdürülebilir ve bilinçli üretim yapmalarının önemine dikkat çekti.
Kadınların tarımsal üretimde güçlenmesine katkı sağlayan bu anlamlı buluşmada emeği geçen tüm paydaşlara teşekkür edildi.