YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 23-03-2024 10:47

YENİ MAHALLE SAKİNLERİ SAATCI'YI GÖBEK ATARAK KARŞILADI

YENİ MAHALLE SAKİNLERİ SAATCI'YI GÖBEK ATARAK KARŞILADI


SAATCI: ATATÜRK SADECE BİR PARTİNİN REKLAM YÜZÜ DEĞİLDİR, HEPİMİZİN ORTAK DEĞERİDİR

Yeni Mahalle sakinleri Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı'yı gerçekleştireceği halk buluşmasına göbek atarak karşıladı. Alanı dolduran yüzlerce mahalle sakini Saatcı'ya sarılabilmek için adeta birbiriyle yarıştı.
Eski Fethiye Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Behçet Saatcı, halk buluşmalarına Yeni Mahalle ve Foça Mahallesi'nde gerçekleştirdiği programlarla devam etti. İlk programını Yeni Mahalle'de gerçekleştiren Saatcı'ya mahalle sakinleri büyük ilgi gösterdi. Meşaleler ve havai fişek eşliğinde alana gelen Saatcı'yı mahalle sakini kadınlar göbek atarak karşıladı. Güçlükle konuşma yapacağı alana geçebilen Saatcı'ya sarılmak isteyen Yeni Mahalle sakinleri adeta birbiriyle yarıştı. Konuşmasına Yeni Mahalle'nin sorunları ve çözüm önerilerini anlatarak başlayan Saatcı, son 5 yılda mahalle halkının sahipsiz bırakıldığını açıkladı.
Halk Buluşmasında geçmiş döneme yönelik yaptığı çalışmaları ve yeni dönem projelerini anlatan Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, konuşmasında Atatürk vurgusunda bulundu. Atatürk'ün herkesin ortak değeri olduğunu belirten Saatcı, Atatürk üzerinden siyaset yapan CHP'yi de şu sözlerle eleştirdi. "Atatürkün partisi demekle Atatürkün partisi olunmuyor. Atatürk demişki 'Bu millete kim hizmet ederse, bu milletin efendisi o olur.' Öyle atmayla tutmayla Atatürk'ün arkasına sığınmakla olmuyor bu işler. Atatürk hepimizin ortak değeridir. Hepimizin var olma noktasıdır. Sadece bir partinin reklam yüzü değildir." 
Saatcı Yeni Mahalle'nin ardından Foça Mahallesi'ne geçerek Civcili Ahmet Meydanı'ndaki halk buluşmasına katıldı.

AdminAdmin