YATAĞAN
Giriş Tarihi : 07-04-2023 08:09

Yatağan’da Polis Haftası Etkinlikleri Kutlanıyor

Her sene 3-10 Nisan tarihlerinde kutlanan Türk Polis Teşkilatının 178. Kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası etkinlikleri Muğla’nın Yatağan ilçesinde başladı. Yatağan İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Yatağan’da Polis Haftası Etkinlikleri Kutlanıyor

Etkinlikler kapsamında, Yatağan’da bulunan Gündüz Bakımevinde çocuklarla bir araya gelen İlçe Emniyet Müdürü Adil Haçan ve beraberindeki emniyet mensupları, miniklerin polislik mesleği ile ilgili merak ettikleri soruları yanıtladı. Daha sonrada çok merak ettikleri polis arabasına binen çocuklar keyifli anlar yaşadılar.

İlçe Emniyet Müdürü Adil Haçan ve polisler burada son olarak çocuklara hediye dağıtarak fotoğraf çekildiler.

Türk Polis Teşkilatının 178. kuruluş yıldönümü ve 3-10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri akşam düzenlenen iftar yemeği ile devam etti. Hür-Tur Dinlenme Tesisinde düzenlenen iftar yemeğine Yatağan Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç, Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Alper Çetin, Baro Temsilcisi Nüket Katırcı Balkaya, İlçe Jandarma Komutanı Resul Murat Kılıçarslan, Yatağan İlçe Emniyet Müdürü Adil Haçan ve Yatağan İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan emniyet personelleri katıldı.

Yatağan Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç yaptığı konuşmada, “Polis Teşkilatımız 178 yıldır ülkemizde huzur ve güvenin tesisi anlamında önemli çalışmalar yapmış, yapmaya da devam ediyor. Askerlerimize, emniyetimize minnet duyuyor, vatanımızın bekçileri, huzurumuzun adeta kaynakları olarak görüyor, hepinize sevgi ve saygılar sunuyorum ”dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Adil Haçan ise, “Ay yıldızlı Türk Bayrağımızın altında birliğimizi, beraberliğimizi bozmadan, daha nice ramazanlara, daha nice kurban bayramlarına eriştirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin