YATAĞAN
Giriş Tarihi : 21-02-2023 11:48

Yatağan Ziraat Odası Başkanı Süleyman Kuru Güven Tazeledi

Yatağan Ziraat Odası Başkanı Süleyman Kuru Güven Tazeledi


Yatağan Ziraat Odası 28.Olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan Süleyman Kuru güven tazeleyerek, tekrar başkanlığa seçildi.
Yatağan Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen seçimler İstiklal Marşının okunması ve saygı duruşunun ardından oda faaliyet raporlarının okunmasıyla devam edildi. Faaliyet raporlarının okunması ardından iki liste halinde yapılan seçimde Süleyman Kuru ve Yücel Arık'ın girmiş olduğu yarışta 49 delegenin 24'nü Yücel Arık, 25 delegenin oyunu ise mevcut başkan Süleyman Kuru aldı. Bu sonuçla mevcut başkan Süleyman Kuru görevine kaldığı yerden devam etti.
Seçimin oldukça güzel bir ortamda gerçekleştiğini belirten Süleyman Kuru, genel kurula katılan herkese teşekkür etti. Süleyman Kuru, "Amacımız her daim üreticilerin yanında olmak ve onlara daha iyi hizmeti sunmak. Yatağan Ziraat odası 28.olağan genel kurulunda güven tazeleyerek yeniden Başkan seçildim Seçimde bizi yalnız bırakmayan tüm sevenlerime teşekkürü borç bilirim. Meclis ve Yönetim Kurulumla Yatağan Üreticisini en iyi şekilde temsil edeceğimizden şüpheniz olmasın " dedi.

AdminAdmin