MUĞLA
Giriş Tarihi : 22-04-2023 14:46

YAKUP OTGÖZ: “14 MAYIS’TA İKİNCİ BAYRAMI YAŞAYACAĞIZ”

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, Ramazan Bayramı dolayısıyla Muğla ve ilçelerinde düzenlenen Bayramlaşma programına katıldı.

YAKUP OTGÖZ: “14 MAYIS’TA İKİNCİ BAYRAMI YAŞAYACAĞIZ”

 

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, Ramazan Bayramı dolayısıyla Muğla ve ilçelerinde düzenlenen bayramlaşma programlarına katıldı. İlk olarak Muğla Valiliğince Menteşe Öğretmenevinde düzenlenen Bayramlaşma Programına katılan AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, Vali Vekili Ali Yılmaz, Muğla Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir, Yelda Erol Gökcan, Süleyman Girgin, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumhur Çoban, Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ile vatandaşlar ile bayramlaştı.

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, Muğla Valiliği tarafından düzenlenen Bayramlaşma programının ardından AK Parti Muğla İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Bayramlaşma Programına katıldı. Programda AK Parti Muğla Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir, Yelda Erol Gökcan, AK Parti Muğla Milletvekili Adayları Kadem Mete, Eylem Tan, Turgay Öztürk, Ali Mete Karagöz, Hakan Fevzi İlhan, Ali Tekin, AK Parti İl Başkanı Av. Gültekin Akça ve Yönetim Kurulu ile AK Parti Teşkilatı katıldı. Tek tek herkesle bayramlaşan Yakup Otgöz, burada yaptığı konuşmada; “Ramazan Bayramımızın, sizlere, ülkemize, İslam ülkelerine, hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Birlik, beraberlik içerisinde çalışıyoruz. Gece gündüz çalışacağız. Bu seçim Yüzyılın seçimi. Çok önemli. İnşallah Cumhurbaşkanımızı 1’inci turda seçtikten sonra milletvekilinde de çoğunlukla meclise gireceğiz. 14 Mayıs’ta inşallah bir bayramı daha hep birlikte yaşayacağız. Tekrar hepinizin bayramını kutluyor, iyi bayramlar diliyorum” diye konuştu.

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, Bayramlaşma programına Ula, Köyceğiz, Ortaca, Dalaman, Fethiye ve Seydikemer ilçelerinde devam etti. Yakup Otgöz’e AK Parti Muğla Milletvekili Adayları Turgay Öztürk, Hakan Fevzi İlhan, AK Parti İl Başkanı Av. Gültekin Akça ile İlçe Başkanları ve İlçe Teşkilatı eşlik etti.

 

 

AdminAdmin