BODRUM
Giriş Tarihi : 22-08-2023 14:59

Wushu Kung Fu Şampiyonasında Bodrum’a 14 Madalya geldi

Wushu Kung Fu Şampiyonasında Bodrum’a 14 Madalya geldi

Wushu Kung Fu Şampiyonasında Bodrum’a 14 Madalya geldi

Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu tarafından Edirne Spor Salonu’nda düzenlenen şampiyonada, Bodrum Wuhsu kungfu takımı sporcuları Bodrum’a 14 madalya getirdiler.

 

 

Şampiyonanın 15 Temmuz şehitleri anısına düzenlenen ve 17 ülkeden bin 125 sporcunun mücadele ettiği 6. Açık Balkan Wushu Kung Fu Şampiyonasında, Bodrum Wuhsu kungfu takımı sporcuları, rakiplerini tek tek yenerek Bodrum’a 5 Altın 6 Gümüş 3 Bronz madalya kazandırdılar.

 

Bodrum Wuhsu kungfu takımının antrenörü, ve milli takım antrenörü Ali Top’un hocalığını yaptığı sporcuları büyük başarı gösterdiler. Hocaları Ali Top ile birlikte Bodrum Wuhsu kungfu takımı olarak şampiyonaya katılan sporcular yaptıkları karşılaşmalarda büyük başarı elde ettiler.

 

 

Şampiyonaya yerli ve yabancı sporcuların ilgi gösterdiğini dile getiren Türkiye Wushu Kung Fu hocası Ali Top, “Şampiyonaya 300’ün üzerinde yabancı sporcu katıldı. Ancak dünya ve Avrupa şampiyonalarında bu kadar yabancı sporcu katılır. Türkiye’den yaklaşık 850 sporcu katıldı. Bodrumlu takımımızın sporcuları gerçekten güzel bir başarı gösterdiler. Kendilerini tebrik ediyorum.” dedi.

AdminAdmin