MİLAS
Giriş Tarihi : 02-05-2023 15:38

Türkü Dostları Kaymakam Böke’yi Ziyaret Etti

Milas’ta yeni kurulan Türkü Dostları Kültür Ve Sanat Derneği Kurucular Kurulu Yönetim Kurulu Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke’yi makamında ziyaret etti.

Türkü Dostları Kaymakam Böke’yi Ziyaret Etti

Yapılan ziyarete Dernek Başkanı Kenan Demir, Başkan Yardımcısı Gürsoy Doğan, Sayman Fulya İyiol, Sekreter Rabiye Ankaralı, Kurucu Üye Serkan Dernek,  Kurucu Üye Kubilay Sonar, Dernek Üyesi Hülya Yaşar ve Dernek Üyesi Abdullah Sungur eşlik etti. Ziyarette, Türkü Dostları Kültür Ve Sanat Derneği yapılacak olan faaliyetler ve dernek hakkında bilgi verdiler.

Dernek Başkanı Kenan Demir, Milas Kaymakamı Ünver Böke’ye nazik karşılaması için teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı; “Milas’ımızda ve Milas halkına daha iyi projeler yapmak ve gençlerimizi topluma kazandırmak adına derneğimizi kurduk. Kayıt yaptırabilir, ücretsiz bağlama kursumuza herkes kayıt yaptırabilir. Dernek adresimiz Hisarbaşı Hocabedrettin Mahallesi Türk Ocağı Caddesi No: 4 Milas. Tüm türkü dostlarına kapımız her zaman açık. Ayrıca koro çalışmalarımız devam etmekte.”

Yapılan bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kaymakam Böke, Türkü Dostları Kültür Ve Sanat Derneği’ne nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

AdminAdmin