GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-03-2023 16:24   Güncelleme : 12-03-2023 16:31

Türk Tarım Orman Sen Şube Başkanlığı'na Mustafa Topuz Seçildi

Türk Tarım Orman Sen Şube Başkanlığı'na Mustafa Topuz Seçildi

Türk tarım orman sen Sendikası’nın 34. Muğla şube ve birinci olağanüstü kongresi gerçekleştirildi.

Türk tarım orman Sen Şube başkanlığını Sayın Mustafa topuz girdiği tek listeyle kazandı. Divan başkanlığını da eski Kamusen il başkanı Hasan gezgin’in yaptığı kongrede başkanlığa seçilen Topuz yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi :

 

Sayın Divan Başkanım, Sayın Divan üyeleri Sayın Genel Başkan yardımcılarım, Türk İmar Sen Genel Bşk. Yardımcım, Sayın MHP Milletvekili adayı Mehmet Korkmaz, Kamusen İl Temsilcim, MHP İlçe Başkanım,Sayın Ocak Başkanım, Türkav Başkanım ve yönetim, Kamusenbağlı sendikaların değerlişube başkan ve yönetim kurulu üyeleri çok kıymetli delegasyon hanfendilerbeyefediler 1. Olağan Genel Kurulumuza Hoş geldiniz.

 

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli art arda meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen depremler hepimizin yüreğini yaktı.  Bu büyük felaket çok sayıda can ve mal kaybına yol açtı bu felakette hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara şifa, yakınlarına sabır diliyorum. Milletimize geçmiş olsun. Bu felaketin yaralarının Devlet millet elele birlik ve beraberlik içinde en kısa zamanda sarılacağına yürekten inanıyorum.

 

Sendikamızda bugüne kadar görev almış büyüklerime teşekkür ediyorum. Ahirete göçenlere Allahtan rahmet diliyorum. Bildiğiniz üzere sendikamızın kuruluşundan itibaren İlimiz Aydın, Denizli, Muğla ortak şube olarak faaliyet gösteriyordu. Bu genel kurulumuzla birlikte Muğla ilk defa tek başına şube olmuştur. Üye olarak haklı mücademize ortak olan Bakanlığımızın değerli çalışanlarına, mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Mehmet Emin Resulzadenin ifadesiyle bir kere yükselen bayrak bir daha inmeyecektir. İnşallah iş kolumuzda yetkili sendika olma gayretiyle mücadelemiz devam edeceğiz.

 

Kıymetli Hazirun bugün Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un yazdığı milletimizin onurlu mücadelesini ve bağımsızlığını vurgulayan, İstiklal Marşımızın, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 102. Yıl dönümü. İstiklal marşı, ülkemiz işgal altındayken milletimizin kadın erkek, çoçuktopyekün mücadele ettiği dönemde yazılmıştır. Milletin duygu ve düşüncelerine tercüman olmuş milletimizin bağımsızlık savaşını ölümsüzleştiren, eşsiz bir şiirdir.Bizlerde İstiklal marşımızdan aldığımız ilhamla hak mücadelemizde korkmadan, yılmadan ümitsizliğe düşmeden mücadale edeceğiz.

Ehliyet, liyakat ve yalnızca devlete sadakat anlayışıyla sendikacılık yapmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle İstiklal marşımızın kabulunu kutluyor milli şairimizMehmet Akif ERSOY'u,  Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını, ebediyete intikal etmiş bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şad olsun.

Türkiye Kamu Sen hiçbir zaman konjokture göre sendikacılık yapmamıştır. Bizim mücadelemiz kamuda ehliyet ve liyakat içindir. Çalışanların onurlu bir yaşam için hak ettiği ücreti almaları içindir. Bu anlayışla sendikacılık yapmaya devam edeceğimizi tekrar etmek isterim. Ümit ediyorum ki kamuda sendikal ayrımcılık son bulsun. Kamu idarecileri sendika ayrımına son versin.

 

Türk Tarım Orman Sen Türkiye sevdamız ekmek için kavgamız anlayışıyla her bir çalışanın yanında olmaya devam edecektir.  Biz gücümüzü yalnızca üyelerimizden almaktayız arkadaşlarımızın desteğiyle güçlüyüz. Birlikte güçlüyüz.  Kamu çalışanlarına tekrar hatırlatmak istiyorum. Artık Kamusen’e, Türk Tarım Orman Sen’e yetkiyi verin.  Kıymetli hazirun Genel kurulumuza teşrif ederek bizleri onurlandırdınız hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, saygıyla selamlıyorum.

AdminAdmin