SİYASET
Giriş Tarihi : 26-05-2023 09:11

Türk Dünyası STK’larından Cumhurbaşkanı ERDOĞAN’A destek vermeye devam ediyor

Türk Dünyası STK’larından Cumhurbaşkanı  ERDOĞAN’A destek vermeye devam ediyor


Dünya Ahıska Türkleri Birliği Genel Başkanı Ziyatdin Kassanov 2. Tur cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erdoğan’a destek vermeye devam edeceklerini açıkladı.  Ziyatdin Kassanov imzalı destek bildirisinde ‘’Türkiye Yüzyılı’’ vurgusu yapıldı.

Kassanov imzalı bildiride’’Dünya Ahıskalı Türkler Birliği Türkiye dâhil 9 ülkede bulunan temsilcilikleri ile, dünyanın farklı coğrafyalarında yaşayan Ahıskalı Türkler ile, tüm Türk dünyası ile dün olduğu gibi bugünde Türkiye’nin, Türk Milletinin, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur ittifakının yanındadır’’denildi.

Kassanov açıklamasında’’Türkiye’mizin son 20 yılında, eğitim, savunma sanayii, ulaşım, ekonomi gibi birçok alanda muasır medeniyetler seviyesinin üzerinde başarılara imzalar atılmış, ülke kalkınma oranı ile dünyanın odak noktası haline gelmiştir’ diyerek Azerbaycan’ın Karabağ savaşı için’’Sihalar ve İhalar ile şanlı Karabağ zaferine attığı imzadır. Savunma sanayinde yapılan bu atılımlar, dünyada adeta dengeleri değiştirmiştir’’dedi.
DATÜB genel sekreteri Fuat Uçar tarafından kamuoyu ile paylaşılan bildiride güçlü Türkiye, güçlü Türk Dünyası vurgusu yapıldı. Uçar’’Türkiye yüzyılında bizler sayın Erdoğan ve Cumhur İttifakına olan desteğimizi bir kez daha yineliyoruz’’dedi.
KASSANOV açıklamalarında
Aynı şekilde, Tahıl krizinde oynadığı rol, Koridor anlaşmasında yapmış olduğu arabuluculuk ile Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, tüm dünyanın saydığı bir lider olduğunu tekrar göstermiştir.
Gençliğe verilen önem, eğitim alanında yapılan reform niteliğinde atılımlar, ulaşım alanındaki çalışmalar, ekonomi alanında politikalar, Türkiye’mizin kalkınması adına yapılmış sayısız projelerin temel taşlarıdır.
Günümüzde Türkiye’nin doğusu ile batısı arasında hiçbir fark kalmamıştır. 

Şimdi tüm Türk halkını,  aynı heyecanla, aynı duygularla, milletimizin bekası için, Türkiye’mizin her alanda istikrarının sürmesi için Cumhurbaşkanlığı seçimleri 2. Turunda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olmaya davet ediyorum.
Bizler, Türk Dünyası olarak, Ahıskalı Türkler olarak Cumhurbaşkanımızın yanındayız!

AdminAdmin