MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi.
MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi.
MİLAS

Temizlik işleri müdürlüğü yeni yerinde

Milas Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün yeni binasına taşınması dolayısıyla birim personelinin düzenlediği yemek programına katılan Başkan Tokat, personele duygu yüklü konuşma yaptı.

Temizlik işleri müdürlüğü yeni yerinde
Paylaş:

 

 

 

Milas Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün yeni binasına taşınması dolayısıyla birim personelinin düzenlediği yemek programına katılan Başkan Tokat, personele duygu yüklü konuşma yaptı.

 

Milas Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, bünyesindeki 200’ü aşkın personel ile birlikte yeni hizmet yerine taşındı. Hacıabdi Mahallesi Eski Aydın Caddesi’nde yeni oluşturulan binaya taşınan ve Milas’a daha etkin ve sürdürülebilir bir hizmet sağlamayı amaçlayan Temizlik İşleri Müdürlüğü, 200’ü aşkın personeli, 40 civarındaki kamyon ve temizlik aracıyla yeni yerinde çalışmalarını sürdürecek. Birimin yeni yerine taşınması ve personel arasındaki birlik ve beraberlik ruhunun geliştirilmesi amacıyla birim tarafından yemek programı düzenlendi. Programa Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat da katıldı.

 

BAŞKAN TOKAT'TAN TEŞEKKÜR

Hep birlikte yemeğin yenmesinin ardından birim personeline bir konuşma gerçekleştiren Başkan Tokat, yeni hizmet binasının hayırlı olmasını diledikten sonra, “Buranın hizmete girmesi ve sizlerin yemek ikramları dolayısıyla bir araya gelme fırsatı bulduk. Toplum için çok önemli ve çok ağır bir görevi; kesintisiz ve iyi şekilde verilmesi gereken bir görevi, çok zor şartlarda yerine getirdiğiniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Temizlik İşleri Müdürlüğü, belediyemizin en önemli görev yerlerinden bir tanesini, toplumun en çok önem verdiği temizlik hizmetini veren birimdir. Sabahın çok erken saatlerinden çok geç saatlere kadar, en sıcak günlerden en soğuğuna kadar; en yağışlı, en rüzgarlı günlerde bile aksatmadan bu görevi yerine getirdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Kaza nedeniyle yaralanmalar, hatta ölüm riskiyle en fazla karşı karşıya gelinen birimlerden bir tanesi olmanız dolayısıyla yaptığınız fedakârlık takdire şayandır. Sizlerden tekrar tekrar rica ediyorum. Lütfen dikkatli olun. Temizlik, görev önemli ama sizin hayatınız bizim için çok çok önemli. Kazalar olduğunda çok üzülüyor, kaygılanıyoruz. Bu güzel ortamda; sizinle bir arada olan herkes adına düzenlediğiniz yemek programı için teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

 

Başkan Tokat, konuşmasını yaptıktan sonra Milas Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Çavuşu Mehmet Birdal'a sürpriz bir doğum günü kutlaması gerçekleştirdi. Çavuş Birdal'ın kendisi için hazırlanmış pastayı kesmesinin ardından, birim personeli ile hatıra fotoğrafı çektirildi.

Bu haber MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi. tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

MİLAS Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Huzurevi sakinleri için tekne turu

Akışın sonuna geldiniz.