MİLAS
Giriş Tarihi : 22-09-2023 20:46

Süt Birliğinden Rahmetli Olan Üyesinin Ailesine Ödeme

Hayatını kaybeden Birlik üyesinin ailesine taziye ziyareti gerçekleştiren Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, “Poliçe ücreti Birliğimiz tarafından ödenen hayat sigortasıyla, zor günlerde bir nebze olsun üyelerimizin acıları hafifletmeye, yaraları sarmaya çalışıyoruz. Süt Birliği olarak bizim acımız da sevincimiz de ortak.” dedi.

Süt Birliğinden Rahmetli Olan Üyesinin Ailesine Ödeme

Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkan Vekili ve Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, Milas Süt Birliği Muhasip Üye Mustafa Güder, Milas Süt Birliği Genel Müdürü Ali Akdeniz ile birlikte, ilçeye bağlı Dibekdere Sırtlan köyünde geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Birlik üyesi rahmetli Şükrü Gün’ün ailesini ziyaret etti.

Taziye ziyaretlerinde Şükrü Gün’ün vefatından büyük üzüntü duyduğu söyleyen Başkan Gezgin, yaşamını yitiren Gün’e Allah’tan rahmet, acılı ve kederli ailesine baş sağılığı ve sabır diledi.

Milas Süt Birliği’nin bir aile olduğunu ifade eden Gezgin, “Biz bir aile olarak her zaman üyelerimizin yanındayız. Acımız da sevincimiz de ortak! Milas Süt Birliği olarak, üyelerimizden bir kuruş bile almadan, poliçe bedeli Birliğimizce ödenen hayat sigortasıyla, bir nebze olsun acıları hafifletmeye, yaraları sarmaya çalışıyoruz.” dedi.

Üreticilerin ve üretimin önündeki sorunlara hiçbir zaman kayıtsız kalmayarak, insana değer veren bir misyonla çalıştıklarını söyleyen Başkan Gezgin, “Ortak hedeflerle Birlik çatısı altında bir araya gelen üyelerimizin çok kıymetli emekleriyle var olan Birliğimiz, ‘Biz bir aileyiz’ sözünü yaşayan bir Birliktir. Milas Süt Birliği olarak, hayat sigortasıyla üyelerimizin zor gününde de yanlarında olmaya çalışıyoruz.” diye konuştu.

Taziye ziyaretinde Gün ailesine, poliçe ücreti Birlik tarafından karşılanan hayat sigortası primi ödemesi yapıldı.

Gün ailesi taziye ziyareti için teşekkür ederek, “Her zaman maddi manevi bizlerin yanında olan Birliğimizin bu zor günümüzde de yanımızda olması bizi mutlu etti. Birliğimizin biz üyelere verdiği değer çok kıymetli. Tüm hizmetleri için Başkanımız Ali İhsan Gezgin’e, yönetimine, Birlik çalışanlarımıza minnettarız.” dedi.

Fiziki Yatırımlar, Sosyal Sorumluluk Anlayışıyla Taçlanıyor

Muğla’nın Milas ilçesinde 80’in üzerinde kırsal mahallede, 3 bin süt üreticisi üyeye hizmet veren Milas Süt Birliği, üyelerinin faaliyetlerini kolaylaştıran, ürettiği süte ve ete değer katan fiziki yatırım ve hizmetlerin yanı sıra sosyal sorumluluk projeleriyle de gündemde…

Son 4 yıldır tüm Birlik üyelerine hiçbir ücret talep etmeden ferdi kaza sigortası yaptırarak, vefat-sakatlık gibi durumlarda üyelerine sigorta primi ödemesi yapan Milas Süt Birliği, yeni dönemde ferdi kaza sigortası uygulamasını sigorta şirketiyle anlaşarak tüm riskleri kapsayacak şekilde “hayat sigortası”na dönüştürdü. 

En acı günlerinde yalnız bırakılmayarak hayat sigortası pirimi ödemesi yapılan aileler, hayat sigortası pirimi ile ailevi ihtiyaçlarını gideriyor ve böylesi anlamlı bir çalışma için Milas Süt Birliği’ne minnettar olduklarını dile getiriyor. 

 

AdminAdmin