GÜNCEL
Giriş Tarihi : 13-11-2023 14:24

Şükür Yemeğine Yoğun Katılım

Şükür Yemeğine Yoğun Katılım

Seydikemer İlçesine bağlı Arsa Mahallesinde bu yıl 7’ncisi düzenlenen  Geleneksel Şükür Yemeğine yoğun katılım gerçekleşti. 


Seydikemer İlçesinin yüksek rakımlı mahallelerinden, üzüm ve elma yetiştiriciliği ile ünlü mahallesi Arsa Mahallesinde her yıl düzenlenen Geleneksel Şükür Yemeğinin bu yıl 7’ncisi gerçekleşti.
Mahalle halkı tarafından imece usulü ile gerçekleşen yemeğe Seydikemerli Yargıtay Üyesi Fehmi Tosun, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç, Seydikemer Esnaf Odası Başkanı Harun Sağır,Seydikemer İlçe Jandarma Komutanı Sadık Çetin, bazı belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
Geleneksel Şükür Yemeğine katılımın çok güzel olduğunu kaydeden Arsa Mahalle Muhtarı Cüneyt Uçar, “Mahallemizde geleneksel hale gelen ve bu yıl 7’ncisini gerçekleştirmekte olduğumuz geleneğimizi sürdürmekten dolayı çok mutluyuz. Bu yemeğin amacı mahalle halkımızın birlik, beraberliğini ortaya koymak ve misafirperverliğini sergilemek. Önceki yıllarda mahallemizde yetişen ve halkımızın geçim kaynağı olan üzüm ve elma hasadını da yemeğimizle birleştiriyorduk. Bu yıl ürünlerimizde randıman olmadığı için sadece yemeğimizi gerçekleştirdik. Katılım sağlayan tüm misafirlerimize ve mahalle halkıma çok teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

AdminAdmin