FUTBOL
Giriş Tarihi : 09-11-2023 10:10

Şimşekler Yenilmezlik Serisini Sürdürmek İstiyor

Şimşekler Yenilmezlik Serisini Sürdürmek İstiyor

TFF 2.lig kırmızı grupta teknik direktör Erhan Altın ile yollarını ayırdıktan sonra sahasında ve deplasmanda yenilgi almadan arka arkaya galibiyetlerle tanışan Fethiyespor yakaladığı galibiyet serisini bu haftada sürdürmek istiyor.


Ligde 17 puanla 7.sırada bulunan play off grubuna katılmak için hedef belirleyen Lacivert-Beyazlılar, Pazar günü sahasında oynayacağı Belediye Derincespor maçını kazanmak için yoğun bir hazırlık çalışması başlattı. Teknik direktör Taner Gülleri, “Playf off hesaplarını hafta hafta yapıyoruz. 7 maç var, 21 puana talibiz. İlk yarıyı en iyi yerde bitirmek istiyoruz. İyi bir avantaj yakalamak istiyoruz.” İfadelerini kullandı.
Fethiyespor Uşakspor’u deplasmanda yenerek çıkış yakalarken, play off grubu sınırına yerleşti. Teknik direktör Taner Gülleri yönetiminde son haftalarda kaybetmeyen Lacivert-Beyazlılar bu hafta da ligin son sıradaki takımlarından 8 puanlı Derincespor ile kendi evinde oynayacak. Uşak deplasmanından alınan 3 puanın sevincini yaşayan Lacivert-Beyazlılar, şimdi Belediye Derincespor’u da yenerek play off potasına girmek istiyor. Sakatlıktan çıkan Nurettin Çakır’ın da takımla çalışmaya başladığı Fethiyespor’da, Uşakspor maçında kırmızı kart gören Burak Öztuvan dışında bir eksiğin olmadığı öğrenildi. Teknik direktör Taner Gülleri antrenman öncesi futbolcuları ile yaptığı toplantıda deplasmanda alınan 3 puan nedeniyle oyuncularına teşekkür ederken, bu maçta gol yenilmemesi nedeniyle de iyi alan savunmasından dolayı teşekkür etti. Pazar günü saat 14.00’da Fethiye Şehir stadında oynanacak Belediye Derincespor maçına tüm taraftarları davet eden teknik direktör Taner Gülleri, “Lacivert-Beyazlı taraftar gücümüzü bu maçta da yanımızda görmek istiyoruz. Uşak’a gelip bize destek olan taraftarlarımıza o galibiyeti armağan ettik.” dedi. 


“BURAK KIRMIZI KARTLI “
Gülleri , ”Devamını tabi ki istiyoruz. Seri yakaladık. Deplasmandan çok değerli 3 puan aldık. Oyun anlamında istediklerimiz olmasa da çok değerli 3 puan ile haftayı kapattık. Şimdi içeride Derince Belediyespor maçının hazırlıklarını yapıyoruz. Haftayı kayıpsız geçirmeyi istiyoruz. Sakat olan Nurettin iyileşti. Bugün ilk idmanına çıktı. Burak ise kırmızı kart gördü. Bu yüzden, Burak Öztuvan dışında bir eksiğimiz yok. İyi hazırlanıp, Derince maçını kazanıp önümüze bakacağız. “diye konuştu.


”21 PUANA TALİBİZ”
Fethiyespor teknik direktörü Taner Gülleri, “Playf off hesaplarını hafta hafta yapıyoruz. 7 maç var, 21 puana talibiz. İlk yarıyı en iyi yerde bitirmek istiyoruz. İyi bir avantaj yakalamak istiyoruz. Bizim taraftarlarımızın yönetimimizin beklentisi play off potasının içerisinde ilk yarıyı kapatmak arzusundayız. Sarıyer-Somaspor maçı berabere bitseydi, biz averajla play off içinde yer alacaktık. Her hafta tespit ettiğimiz eksiklerimizi gidermek için çalışıyoruz. Temennimiz önümüzdeki 7 maçın 21 puanına talibiz. Bunu başarıp, ikinci yarıya umutlu başlayacağız.” ifadelerini kullandı.
TFF 2.lig kırmızı grupta mücadele eden Fethiyespor’da deplasmanda alınan Uşakspor galibiyeti ile yüzler gülüyor.
Lacivert Beyazlılar teknik direktör Erhan Altın’ın ayrılıp, Taner Gülleri ile yoluna devam etmesi ile birlikte geçtiğimiz hafta Uşakspor’u deplasmanda 2-0, İskenderunspor’u kendi evinde 4-3,  68 Aksaray Belediyespor’u deplasmanda 2-1 yenerken, evinde Düzce Cam Düzcespor’la 2-2 berabere kalarak son 4 maçta 10 puan toplamıştı. Puanını 17’ye yükselten ve ligde 7.sıraya çıkan Fethiyespor, Belediye Derincespor maçı öncesinde teknik direktör Taner Gülleri Yönetiminde sıkı bir çalışma içerisine girdi. Fethiyespor’da kaptan Murat Yılmaz, Uşakspor maçında da gol atarak gol sayısını 3’e yükseltirken, galibiyeti taraftarlarına armağan etti. 
Murat Yılmaz yaptığı açıklamada,”3 puan aldığımız için çok mutluyuz. Çok zor maç olacağını biliyorduk. Rakip takım son sıralardaydı. Böyle maçlar zor geçer. Rakibimizin de son umuduydu. Biz maça konsantre başladık. Belki ilk yarı istediğimiz gibi gitmedi ama iyi takım olduğumuzu sonradan açılacağımızı da biliyorduk. İkinci yarıda erken golü bulduk. Daha sonra disiplinli şekilde mücadele ederek, pozisyonlar bulup ikinci gole ulaştık. Biraz rahatladık. Zor maç geçti. Böyle maçları kazanmak da önemli. Seriyi devam ettirdiğimiz için çok mutluyuz. Bu galibiyeti de gelen taraftarlarımıza armağan ediyoruz. Önümüzde Derince maçı var. İyi hazırlanıp, 3 puan alıp hedeflediğimiz play off ve şampiyonluk yolumuza iyi bir adım atmış oluruz.” diye konuştu.

AdminAdmin