SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 01-11-2022 17:45

Seydikemer’de belediye meclis toplantısı yapıldı

Seydikemer Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz başkanlığında gerçekleşti.

Seydikemer’de belediye meclis toplantısı yapıldı

 

 

Seydikemer Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz başkanlığında gerçekleşti.

 

Seydikemer Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün başkanlığında Belediye Toplantı salonunda gerçekleşti. Toplantının kâtip üyeliklerini Mustafa Karakuş ve Zeynep Yalçınsoy yaparken, 6 gündem maddesinin yanı sıra 1 ek gündem maddesi görüşüldü. Gündem maddelerinin 1’i oy çokluğu olmak üzere 6 gündem maddesi oy birliği ile kabul edildi.

 

Gündemin ilk maddesi olan Mali Hizmetler Müdürlüğünün mülkiyeti Belediyeye ait Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında bulunan hizmet binasındaki 2 adet dükkânın Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından tahsis edilmesine dair müzekkere görüşülüp oy çokluğu ile kabul edildi.

 

Gündemin 2’nci maddesinde Mali Hizmetler Müdürlüğüne ait Seydikemer Belediyesi 2023 Mali Yılı Evsel Katı Atık Ücret tarifesi görüşülüp Hukuk ve Tarife Komisyonu oy birliği ile havale edildi. Gündemin 3’üncü maddesinde İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün Seydikemer Belediyesi’nde Norm Kadro Cetvelinde Boş Kadro Değişikliği yapılmasına dair müzekkere görüşüldü. Buna göre Sağlık İşleri Müdürlüğü kaldırılıp yerine Veteriner İşleri Müdürlüğü olarak kurulmasına oy birliği ile kabul edildi.

 

Gündemin 4’üncü maddesinde yer alan İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün C9 grubunda yer alan Seydikemer Belediyesinde İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğünün ihdas edilmesine dair müzekkere görüşüldü. Böylece Seydikemer Belediyesi’nde İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü’nün kurulmasına oy birliği ile karar verildi. Gündem de yer alan diğer maddeler de oy birliği ile kabul edildi.

 

AdminAdmin