SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 10-01-2023 16:30   Güncelleme : 10-01-2023 22:47

SEYDİKEMER MİLLET BAHÇESİNDE ÇALIŞMALAR BAŞLADI

SEYDİKEMER MİLLET BAHÇESİNDE ÇALIŞMALAR BAŞLADI

SEYDİKEMER MİLLET BAHÇESİNDE ÇALIŞMALAR BAŞLADI

BAŞKAN OTGÖZ; “MİLLET BAHÇESİ SEYDİKEMER’E YAKIŞIR BİR PROJE”

Seydikemer’de TOKİ tarafından, Cumhuriyet Mahallesi Eşen Çayı kenarında yaklaşık 21 bin 810 metrekarelik alanına yapılacak olan Millet Bahçesi için çalışmalar başladı. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Millet Bahçesinin 2023 yılı yaz aylarında hizmete açılacağını söyledi.

Seydikemer’in çehresini değiştirecek, içinde yürüyüş yolu gibi pek çok farklı sosyal alanda hizmet verecek Seydikemer Millet Bahçesinde çalışmalar geçtiğimiz haftalarda başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ihalesi yapılan ve çalışmaların devam ettiği Millet Bahçesi’ni yerinde inceleyen Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, yetkililerden projenin detaylarıyla ilgili bilgiler aldı. Başkan Otgöz’eSeydikemer Belediyesi Birim Müdürleri ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Kadir Alagöz eşlik etti.

Başkan Otgözyaptığı açıklamada, proje çalışmaları tamamlanan Seydikemer Millet Bahçesi’nin, TOKİ tarafından ihalenin gerçekleştirildiğini söyledi. Millet Bahçesi’nin Cumhuriyet Mahallesi Eşen Çayı kenarında 40 binmetrekare arazinin 21 bin 810 metrekarelik alanına yapılacağını kaydeden Başkan Otgöz; “Seydikemer’e yakışır bir proje, Millet Bahçesi olacak. Seydikemer’in çehresini değiştirecek. Seydikemerlilere güzel bir alan yaratılıyor” diye konuştu.

İhalenin yapılması ile birlikte geçtiğimiz haftalarda yüklenici firmaya yer teslimi yapıldığını ifade eden Başkan Otgöz, “Projeye bakınca bu kadar güzel olacağını düşünmemiştim ama baktıktan sonra, hayata geçtikten sonra Seydikemer’e yakışır bir proje, Millet Bahçesi olacak. İçinde yürüyüş bandı, bisiklet yolu, kafeteryası, yeşil alanıyla birlikte güzel bir alan olacak. Seydikemer’in çehresini değiştirecek. Seydikemerlilere güzel bir alan yaratılıyor. Çalışan müteahhite, işçilere inşallah bir kaza bela olmadan, ayaklarına taş değmeden bu işin üstesinden gelirler. 5-6 ay içinde bitireceklerini söylediler. Güzel bir proje. Başta Cumhurbaşkanımıza Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum’a, TOKİ Başkanıma, destek olan herkese teşekkür ediyorum. Seydikemerli vatandaşlarımıza da hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

CUMHURBAŞKANIMIZ MÜJDELİ HABERLER VERECEK”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 14 Ocak Cumartesi günü Muğla’ya geleceğini kaydeden Başkan Otgöz, tüm Seydikemerlileri Muğla’ya davet edere; “Cumhurbaşkanımız cumartesi günü Muğla’da. Güzel müjdeli haberler de verecek. Biz 2023 Türkiye Yüzyılı’nda da Seydikemer’de elimizden geldiği kadar bir katkı yapacağız. Seydikemer daha güzel olacak. Hak ettiği hizmetleri alacak” dedi.

MUHTAR ALAGÖZ: “MUĞLA’NIN EN BÜYÜK MİLLET BAHÇESİ OLACAK”

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Kadir Alagöz, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün gece gündüz Seydikemer için çalıştığını dile getirerek; “2019 yılında yerel seçimde cumhuriyet Mahalle Muhtarı olarak göreve başladım. Bu süreçte Yakup Başkanım 7/24, her zaman telefonumuza baktı. Mahallemizin tüm eksikliklerinde bizim yanımızda oldu. Yeni bir ilçe olduğumuz için eksikliklerimiz çoktu. Yakup Başkanımız sağ olsun gecesini gündüzüne katarak, Ankara’dan gelmeyerek, gerek güler yüzüyle olsun, gerek iş bitiriciliği ile olsun mahallemize birçok faaliyetler yaptı. Şimdi görüyorsunuz Millet Bahçesi, Muğla’nın en büyük Millet Bahçesi olacak. CumhurbaşkanımızSayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Belediye Başkanımız Sayın Yakup Otgöz’e çok teşekkür ediyorum. Hizmetlerimiz devam edecek. Mahallem adına Yakup Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

AdminAdmin