GÜNCEL
Giriş Tarihi : 26-08-2022 14:01

Seydikemer Belediyespor’a yeni teknik heyet

Muğla Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Seydikemer Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Seydikemer Belediyespor’a yeni teknik heyet

 

 

 

Muğla Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Seydikemer Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

 

Bu kapsamda Teknik Direktör Mustafa Akçay ile anlaşan Seydikemer Belediyespor, yeni teknik heyetini de belirledi. Takım Antrenörlüğü görevini Ahmet Sakal’ın yürüteceği Seydikemer temsilcisinde Kaleci Antrenörü Muharrem Sakal ve Atletik Performans Antrenörü olarak da Kazımcan Aytamur’un görev yapacağı belirtildi. Teknik Direktör Mustafa Akçay’ın futbola merhum Başkan Mehmet Günay döneminde eski adı Kemerdoğanspor olan Seydikemer Belediyespor altyapısında başladığı belirtildi. Başarılı hoca son olarak Muğlaspor U18 takımı ile namağlup şampiyon oldu.

 

Seydikemer Belediyespor teknik heyeti için imza töreni düzenlendi. İmza töreninde yer alan Kulüp Başkanı Hasan Köymen; hocaların tecrübesi ve bölge halkının desteği ile hedefe ulaşmak istediklerini belirtti. Seydikemer Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Akçay da planlı bir çalışma ile takımı istedikleri noktaya taşıyacaklarını belirtti.

 

Seydikemer Belediyespor Başkanı Hasan Köymen, “Yeni sezon hazırlıklarımız devam ediyor. Bu kapsamda yeni teknik heyetimiz ile sözleşme imzaladık. Teknik Direktör Mustafa Akçay liderliğindeki teknik heyette Takım Antrenörü Ahmet Sakal, Kaleci Antrenörü Muharrem Sakal ve Atletik Performans Antrenörü olarak da Kazımcan Aytamur’un görev alıyor. Bunun yanında ekibimizde bir de fizyoterapistimiz var” dedi.

 

Açıklamasını sürdüren Başkan Köymen, “Yeni teknik heyetimizle güçlü bir altyapı çalışmalarına da başladık. En kısa zamanda planlamalarımızı yapıp duyuracağız. İnşallah kulübümüz altyapısında yetenekli futbolcular yetiştireceğiz. Teknik Direktörümüz Mustafa Akçay da futbola merhum Başkanımız Mustafa Günay döneminde, takımımız altyapısında başladı. Futbolun çeşitli kademelerinde başarıyla görev yapmıştır. Son olarak Muğlaspor U18 takımını namağlup şampiyon yapmıştır” ifadelerini kullandı.

 

 

  

AdminAdmin