EĞİTİM
Giriş Tarihi : 12-09-2022 14:56

Seydikemer Belediyesi’nden öğrencilere kırtasiye yardımı

Seydikemer Belediyesi, 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı’nın başlamasıyla Seydikemer Şehit Gürcan Akan İlkokulu’ndaki ana sınıfı öğrencilerine kırtasiye malzemeleri dağıttı.

Seydikemer Belediyesi’nden öğrencilere kırtasiye yardımı

 

 

 

Seydikemer Belediyesi, 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı’nın başlamasıyla Seydikemer Şehit Gürcan Akan İlkokulu’ndaki Ana Sınıfı Öğrencilerine kırtasiye malzemeleri dağıttı.

 

Seydikemer’de 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası dolayısıyla, çelenk sunma ve kutlama programı düzenlendi. Çelenk sunma töreni saat 10.00’da Seydikemer Hükümet Konağı ve Seydikemer Belediyesi Hizmet Binası önünde bulunan Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başladı. Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferah San’ın çelenk sunmasının ardından Saygı Duruşunda bulunulup İstiklal Marşı’mız okundu.

 

Çelenk Sunma Törenine; Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz şehir dışında olmasından dolayı katılamazken, Seydikemer Belediye Başkan Vekili Yusuf Bağırcı, Seydikemer Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş ve Mustafa Ali Türkan, Seydikemer İlçe Emniyet Müdürü Muzaffer Yüceur, Seydikemer İlçe Jandarma Komutanı Sadık Çetin, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, İyi Parti Seydikemer İlçe Başkanı Sevgi Nurten Güler, DEVA Partisi Seydikemer İlçe Başkanı Orhan Ustaoğlu, Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven, Seydikemer İlçe Tarım ve Orman Müdürü Engin Maraşlı, daire amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

Seydikemer Hükümet Konağı ve Seydikemer Belediyesi Hizmet Binası önündeki çelenk sunma töreninin ardından Seydikemer Şehit Gürcan Akan İlkokulu bahçesinde düzenlenen kutlama programına geçildi. Saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başlayan programda Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay’ın 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı dolayısıyla yayımladığı mesajın okunmasıyla devam etti. Seydikemer Şehit Gürcan Akan İlkokulu 4’üncü sınıf öğrencileri, 1’inci sınıfa başlayan öğrencilere çiçek takdiminde bulundu.

 

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SAN, BAŞKAN OTGÖZ’E TEŞEKKÜR ETTİ

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferah San, Seydikemer’de 2 anaokulu, 28 ilkokul, 25 ortaokul, artı ortaöğretim olmak üzere toplam 61 okuldan yaklaşık 8 bin öğrenci, 750 öğretmenle yeni eğitim öğretim yılına başladıklarını kaydetti. San; “Okul yatırımlarında ve okulların tamamlanıp ihtiyaçların karşılanmasında, okul bahçelerinin güzelleştirilmesinde, halı saha ve oyun parkları yapımında okullarımızın donatımının sağlanmasında başta Seydikemer Belediye Başkanımız Yakup Otgöz olmak üzere belediye personeline, Sivil Toplum Kuruluşlarımıza, kurum ve daire müdürlerimize, velilerimize, her zaman teşekkür ediyor ve emeği geçenlere eğitim camiamız adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

Programda konuşan Seydikemer Belediye Başkan Vekili Yusuf Bağırcı; “2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı ilçemize ve ülkemize hayırlar getirmesini niyaz ediyorum. Bizler de Seydikemer Belediyesi olarak özellikle Sayın Belediye Başkanımız Yakup Otgöz başta olmak üzere tüm eğitim kurumlarımıza bir şekilde dokunmayı başardık, inşallah bundan sonrada dokunmaya devam edeceğiz. Fiziki ve teknik şartların okullarımızda en üst seviyeye çıkmasını tabi ki arzu ediyoruz. Onun için gençlerimizin, yavrularımızın daha iyi yetişmesini adına herkes üzerine düşeni fazlasıyla yaptı, yapmaya da devem edecektir. Bu vesileyle 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılının kazasız belasız, başarılarla dolu bir eğitim yılı olmasını temenni ediyor, tüm öğretmen, veli ve gençlerimize başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

KIRTASİYE MALZEMELERİ MİNİK ÖĞRENCİLERE DAĞITILDI

Protokol konuşmalarının ardından 4-B sınıfı öğrencisi Ahmet Yağız Bölük, şiirini okudu. Şiirin okunmasının ardından Seydikemer Belediye Başkan Vekili Yusuf Bağırcı, Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş ve protokol üyeleri tarafından Seydikemer Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünün Ana Sınıfı öğrencilerine yönelik hazırladığı Kırtasiye Malzemelerinin olduğu paketler minik öğrencilere dağıtıldı.

AdminAdmin