SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 19-03-2023 11:18

SEYDİKEMER BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ AKDENİZLİ, MEVLİT YEMEĞİNE KATILDI

SEYDİKEMER BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ AKDENİZLİ, MEVLİT YEMEĞİNE KATILDI

 

SEYDİKEMER BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ AKDENİZLİ, MECLİS ÜYESİ TANIR’I YALNIZ BIRAKMADI

Seydikemer Belediye Başkan Vekili Bayram Önder Akdenizli, Seydikemer Belediye Meclis Üyesi Mustafa Tanır’ın merhum babası Nihat Tanır için düzenlenen dualı mevlit yemeğine katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seydikemer Belediye Meclis Üyesi Mustafa Tanır,Kumluova Mahallesi’nde vefat eden babasıNihat Tanır için dualı mevlit yemeği düzenledi.

Seydikemer ve çevre ilçelerden yoğun katılımın olduğu mevlit yemeğine; Seydikemer Belediye Başkan Vekili Bayram Önder Akdenizli, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Seydikemer Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş ve Muharrem Gökcen, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü ve İlçe Teşkilatı, MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç ve İlçe Teşkilatı, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Birim Müdürleri ve belediye personeli, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dua okunmasının ardından davetlilere yemek ikram edildi.

Başkan Vekili Bayram Önder Akdenizli, yemeğin ardından meclis üyesi Mustafa Tanır ve ailesine başsağlığı ve sabırlar diledi. Merhum Nihat Tanır’ı çok uzun zamandır tanıdığını ve vefat haberini aldıktan sonra çok üzüldüğünü ifade eden Akdenizli; “Yüce Allah geride kalanlara sabırlar ihsan eylesin. Nihat amcamız bizim büyüğümüzdü, kendisini çok severdik. Kardeşim, çalışma arkadaşım Mustafa Tanır’a bir kez daha başsağlığı diliyor, yakınlarına sabırlar diliyorum. Mekânı cennet olsun” dedi.

AdminAdmin