SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 27-01-2023 16:23

SEYDİKEMER 26. EMITT FUARINDA TANITILACAK

Muğla’nın parlayan yıldızı Seydikemer, dünyanın en büyük beş turizm fuarı arasında yer alan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) tanıtılacak.

SEYDİKEMER 26. EMITT FUARINDA TANITILACAK

Tarihi ve kültürel zenginliklerinin yanı sıra muhteşem doğasıyla turizmin parlayan yıldızı Seydikemer, bu yıl 26’ncı kez kapılarını açacak olan EMİTT’te tanıtılacak. 8 -11 Şubat tarihlerinde İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenecek fuarda Seydikemer de geniş bir katılımla yer alacak. Seydikemer Belediyesi, turizm sektörünün dünyaya açılan en önemli kapısı olan fuarda Seydikemer’i en iyi şekilde tanıtmak için hazırlıklara devam ediyor.

Muğla Valiliği, Seydikemer Belediyesi, Ortaca Belediyesi, Ula Belediyesi, Yatağan Belediyesi, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) ile birlikte 7’nci salon 7462 numaralı stantta misafirlerini ağırlayacak. Stantta 9 Şubat Perşembe saat 15.00’da da bir tanıtım kokteyli düzenlenecek. Fuarda turizm çeşitliliği anlamında Seydikemer’in oldukça zengin bir potansiyele sahip olduğu anlatılacak. Seydikemer’in Coğrafi İşaretli ürünü Seydiler Kilimi’nin yanı sıra yöreye özgü ürünler tanıtılacak. Kum, deniz, güneş üçgeninin yanında doğa turizmi, tarih ve kültür turizmin de Seydikemer’de yer aldığı vurgusu yapılacak.

SEYDİKEMER’E ÖZGÜ ÜRÜNLER SERGİLENECEK

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz; “Türkiye’nin en önemli tarihi ve kültürel hazineleri arasında yer alan Tlos, Letoon, Pınara, Sidyma ve diğer antik kentlerin yanı sıra; Saklıkent Kanyonu, Girdev Gölü ve Yaylası, Karanlıkiçi Kanyonu gibi doğa güzelliklerimizi dünyanın ve Türkiye’nin en önemli turizm ve seyahat fuarında tanıtacağız. Tüm tarih ve kültürel zenginlerimiz ve doğa güzelliklerimizin yanında ilçemize özgü ürünler de sergilenecek. Fuara katılacak tüm ziyaretçilerimizi standımıza bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

AdminAdmin