SPOR
Giriş Tarihi : 29-08-2023 16:22

Sar Yapı Milas Dörtyolspor'un Sponsoru Oldu

Sar Yapı Milas Dörtyolspor'un Sponsoru Oldu

Sar Yapı Milas Dörtyolspor'un Sponsoru Oldu

2023-2024 Spor sezonunda Milas’ı, Muğla 1.Amatör Küme Liginde temsil edecek olan Milas Dörtyolspor'a yeni sezonda Sar Yapı Sponsor oldu.

 

 

28 Ağustos Pazartesi günü Milas Belediyesi Aşkıdil Akarca Salonunda yapılan sponsorluk töreninde atılan imzalar sonrasında Milas Dörtyolspor sahaya artık Saryapı Milas Dörtyolspor ismiyle çıkacak.

 

 

1.Amatör Küme Liginde şampiyonluğu ve Süper Amatör Küme Ligini hedefleyen Saryapı Milas Dörtyol Sporun sponsorluk törenine Miilas Gençlik ve Spor Müdürü Durmuş Tayfun Uslu, Dr Alp Milasspor Kulüp Başkanı ve Muğla ASKF Başkan Yardımcısı Ersin Köksal, Milasspor'un eski kulüp başkanlarından Gürsel İçöz, Firuzpaşa, Paşalar ve Dörtyol Mahalle Muhtarı Recep Güzel, Saryapı Dörtyolspor Kulüp Başkanı Mustafa Öztekin, takımın antrenörü Mustafa İçöz, antrenör yardımcısı Emre Vardar ve yönetim kurulu üyeleri ile Milas Sar Yapı Sahibi Metin Kaçar katıldı.

 

 

Milas Dörtyol Mahalle sakinlerinin de katıldığı sponsorluk töreninde sunuş konuşmasını Milas Fenerbahçeliler Grubu Başkanı Hasan Tuzla yaptı.

Sponsorluk töreninde birer konuşma yapan Amigo Şeker İbrahim Alır, Saryapı Milas Dörtyolspor Basın Danışmanı Taner Toker, Milas Gençlik ve Spor Müdürü Tayfun Durmuş Uslu, Saryapı Milas Dörtyolspor Kulüp Başkanı Mustafa Öztekin, Kulübün Sportif Direktörü Semih Kuyucu, Milasspor'un eski kulüp başkanı Gürsel İçöz isim sponsorluğu anlaşmasıyla Saryapı  Milas Dörtyolspor'un mali anlamda daha güçlendiğini belirterek yeni sezonda Saryapı Milas Dörtyolspor'a başarı dileklerini iletti.

 

 

Kulübün Sportif Direktörü Semih Kuyucu sponsorluk törenine katılan herkese teşekkür ederek Saryapının  isim hakkını kullanmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Saryapı sahibi Metin Kaçar'a verdiği isim ve sponsorluk desteği için teşekkür ettiğini vurgulayan Semih Kuyucu yeni sezonda " Bir Semtin Meselesi" olan şampiyonluk ve Süper Amatör Küme Ligi yolunda mücadelemizi en iyi şekilde yapacağız dedi.

 

 

Milas Dörtyolspor'a isim hakkını veren ve sponsor olan Saryapı sahibi Metin Kaçar'da Milas'ın güzel mahallesi olan Dörtyol'un güzide futbol takımına destek vermekten dolayı çok mutlu olduğunu belirterek bu güç birliğimizin şampiyonlukla sonuçlanmasını diliyorum dedi.

Saryapı  Milas Dörtyolspor'un isim ve sponsorluk anlaşması sonrasında takımı yeni sezonda lige hazırlayacak olan antrenör Mustafa İçöz, antrenör yardımcısı Emre Vardar ve bazı futbolculara kendilerini Saryapı Milas Dörtyolsporlu yapan imzaları attıran Saryapı Milas Dörtyolspor Kulübü yönetim ekibi ve törene katılanlar günün anısına bir fotoğraf karesinde bir araya geldiler.

AdminAdmin