SPOR
Giriş Tarihi : 06-10-2023 11:01

Şampiyon Fethiye'den Çıktı

Şampiyon Fethiye'den Çıktı


Wabba fitness şampiyonu bu yıl Fethiye’den çıktı.
Kıbrıs’ta düzenlenen Wabba İnternational Fitness Şampiyonası’nda 95 sporcu arasından birinci olan Remzi Karataş, “Çocukken arkadaşlarım kiloluyum diye dalga geçiyordu. Ben de azmettim, hem kilo verdim hem vücut yaptım” dedi.
Çocukluğu Fethiye’de maddi sıkıntılarla geçen 22 yaşındaki Remzi Karataş’ın yoksulluk dışında bir sıkıntısı da kilolarıydı. Öyle ki arkadaşlarının alay konusu olmuş. O da bu duruma çok içerleyip spora başlamış. Remzi Karataş’ın önce futbol, ardından basketbolla başlayan spor macerası vücut geliştirmeyle devam etmiş. Remzi Karataş; “Küçük yaşlarda arkadaşlarım kilolarım nedeniyle benimle alay ediyordu.Ben de diğer çocuklar gibi normal bir vücudum olsun istedim. Bu yüzden spora başladım. Tabii başlarken buralara kadar geleceğim yoktu aklımda. Çalıştıkça istediğimden daha iyisi oldu. Bunu görünce de üzerine gitmeye devam ettim ve vücut geliştirmeyi daha ileri düzeyde yapmaya karar verdim. Zamanla kendimi geliştirdim. Wabba birinciliğine kadar gittim.’’ İfadelerini kullandı. 
ÜLKEMİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETTİM
Karataş, “Disiplinli sıkı bir çalışma ve diyetin ardından Türkiye vücut geliştirme ve Fitness Şampiyonası’nda altın madalya kazandım. 81 ilden gelen sporcuların arasında şehrimi en iyi şekilde temsil ettiğime inanıyorum. Kıbrıs’ta düzenlenen Dünya Şampiyonası’ndan da ülkemi en iyi şekilde temsil edip, altın madalya ile döndüm” diye konuştu.

AdminAdmin